Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do tego cyklu i tak niby podchodzimy z dystansem, bo nie chcemy psuc atmosfery świąt zadreczaniem się.
Mlodziutka jestem owszem, ale po pierwsze: moj ma 33 i on jest zdania, ze i tak juz jest za stary na poerwsze dziecko. I na nic tlumaczenia, ze w tych czasach wiekszosc par zaczyna starania wlasnie po trzydziestce... a po drugie mam 7 lernia corke z poprzedniego zwiazku i nie chce miec roznicy 10 lat miedzy dziecmi![]()
No moj32, w maju kończy 33 a termin na sierpień. Więc też pierwsze biologiczne dziecko będzie miał późnoDo tego cyklu i tak niby podchodzimy z dystansem, bo nie chcemy psuc atmosfery świąt zadreczaniem się.
Mlodziutka jestem owszem, ale po pierwsze: moj ma 33 i on jest zdania, ze i tak juz jest za stary na poerwsze dziecko. I na nic tlumaczenia, ze w tych czasach wiekszosc par zaczyna starania wlasnie po trzydziestce... a po drugie mam 7 lernia corke z poprzedniego zwiazku i nie chce miec roznicy 10 lat miedzy dziecmi![]()
Ja synka urodzilam w wieku 33 lat i jest idealny[emoji7]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie pierd.. kiedy obsikujesz test?Dziękuje, ze dajesz mi nadzieje, bo już się chciałam rzucać z mostu [emoji120][emoji8][emoji8]
Nie pierd.. kiedy obsikujesz test?
Trzymam kciukiTest zrobilam, krecha mocna, ale jeszcze troche slabsza od testowej... ale i tak dzisiaj dzialamy![]()