reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Beta 246,85 więc chyba super ????
Ale martwi mnie progesteron bo spadl... mam 6.9 .. boję sie

Może uda Ci się wyprosic w aptece? Ja tak kilka razy kupiłam a później donosilam recepty, co jak co ale to jest ważny lek
Gratki za bete!
A czy mozesz telefonicznie skonsultowac sie z lekarzem?
Generalnie jest cos takiego jak recepta farmaceutyczna, czyli aptekarz moze wypisac lek jesli jest on w danym momencie konieczny a pacjent nie ma recepty. Pytanie tylko czy w Twojej aptece jest Prolutex?
Ja bym 1) dzwonila do gina 2) masz w domu podjezykowa wiec tyle dobrze :) postaraj sie nie martwic!

Spokojnie, tylko nie panikuj. Jeśli nie masz plamień ani brzuch nie boli zbytnio to nic się nie dzieje. Weź luteinę dodatkowo nawet 3x1 i będzie git :) Jeśli brzuch boli to nospa i do wyrka :)
N9e ma żadnych plamien brzuch boli jak na @ wiadomo..
Doktor mi napisała żebyśmy poczekaly do piątku bo mimo zwiększonych dawek stężenie spada ale beta jest super.. dziewzyny martwię się:( miała któraś tak ?

Beta 246,85 więc chyba super ????
Ale martwi mnie progesteron bo spadl... mam 6.9 .. boję sie
Super beta, gratulacje !!! Progesteron powinnaś wziąść teraz zdecydowanie w większej dawce ja dostałam potrójną, może idź do lekarza pierwszego kontaktu i niech Ci wypisze receptę, jak nie masz innej możliwości, ja tak kiedyś zrobiłam jak mi zabrakło I dal mi receptę, a przede wszystkim skontaktuj się ze swoim lekarzem

N9e ma żadnych plamien brzuch boli jak na @ wiadomo..
Doktor mi napisała żebyśmy poczekaly do piątku bo mimo zwiększonych dawek stężenie spada ale beta jest super.. dziewzyny martwię się:( miała któraś tak ?
Ja miałam 7,49 byłam na cyklu sztucznym i dawki miałam progesteron i 3×1 200mg na dzień.Odrazu pojechałam do szpitala i kazali nie patrzeć na wyniki i przyjmować leki jak do tej pory. Tak zrobiłam i więcej progesteron nie mierzylam.

Ja miałam 7,49 byłam na cyklu sztucznym i dawki miałam progesteron i 3×1 200mg na dzień.Odrazu pojechałam do szpitala i kazali nie patrzeć na wyniki i przyjmować leki jak do tej pory. Tak zrobiłam i więcej progesteron nie mierzylam.
Ale to co ? Mam się nie martwić ? Boję się bo mimo że zwiększone dawki to gowno z tego wychodzi..a łzy same lecą...;(((

reklama
Do góry