olaaa7
Fanka BB :)
Oj od kawałka nic Ci nie będzieDziękujeja dziś też mam rybę na obiad w tym też łososia i bije się z myślami czy mogę go zjeść czy nie
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj od kawałka nic Ci nie będzieDziękujeja dziś też mam rybę na obiad w tym też łososia i bije się z myślami czy mogę go zjeść czy nie
Wapno [emoji16]Ja codziennie wcinam albo jogurty albo serki, jakoś tak mnie wzięło.
Najpierw sobie myślałam, że może do końca maja ale ostatnio coraz częściej mam lenia i nie wiem czy tyle wytrzymamJuż wspominałam M, że może jednak do końca kwietnia
![]()
Ja dorsza[emoji5]Dziękujeja dziś też mam rybę na obiad w tym też łososia i bije się z myślami czy mogę go zjeść czy nie
My mamy choinke od tygodnia, stoi na balkonie. Jutro ja wstawimy do mieszkania i ubierzemy [emoji3]Trochę Wam zazdroszczę możliwości urlopowania za pełną stawkę. Ja ze swoją działalnością nie mam szans na wolne aż do porodu, ani za bardzo po porodzie. Tzn. oczywiście mogłabym iść na L4, ale wtedy kołek w zęby i ziemniaki z kwaśnym mlekiem na obiad 6 razy w tygodniu
Macie już choinki? U nas właśnie stanęła w dużym pokoju i pięknie pachnieWieczorem ubieramy!
Tzn że lepiej ograniczyć?Wapno [emoji16]
![]()
Ja mamMacie już choinki? U nas właśnie stanęła w dużym pokoju i pięknie pachnieWieczorem ubieramy!
Ja chyba też zjem kawałek na obiadJa jem łososia od czasu do czasu w pierwszej ciąży nawet nie wiedziałam że nie można i zajdałam się takimi roladki łososia w środki szpinak jadłam tego naprawdę sporo
To jedz jak masz możliwość na IPObdzwonilam chyba pół Podhala i nigdzie sie dziś nie umowie wieczorem do ginekologa. Do mojej lekarki dzwonilam jeszcze raz, to przepraszala, ale na poslizg półtorej godziny. Lekarz do wymiany. Umowilam sie na jutro, ale znowu zaczynam plamic, i chyba jak wieczorem mama dojedzie to skocze na ip.