reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja właśnie u lekarza czekam i znów się tak stresuje ze aż mnie brzuch boli...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana nie stresuj sie bo Ci sie nerwus urodzi :p moja mama robila prawo jazdy w ciazy z moim bratem co ja tak niesamowicie stresowalo, ze teraz mamy w domu brata nerwuska :p wszystko bedzie dobrze :-)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Obiecałam sobie ze po tej wizycie wyluzuje już wkoncu dziś zaczęłam 11 tydz ost raz byłam w 7 tyg potwierdzić ciąże i groszek miał 3mm

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Każdy inaczej przechodzi ciążę... U mnie było kiepsko przez ok 2/3 tygodnie... Myślę, że od drugiego trymestru już u wszystkich będzie dużo lepiej :)

f2w39n7303c24ozn.png
Ja dwie poprzednie ciąże przechodziłem super ale byłam o kilkanaście lat młodsza ☺a może poprostu niepamietam tych złych momentów ☺

Ja dwie poprzednie ciąże przechodziłem super ale byłam o kilkanaście lat młodsza [emoji5]a może poprostu niepamietam tych złych momentów [emoji5]
Niektóre kobiety twierdzą, że mogą za inne kobiety rodzic, ale ciąży by za nikogo nie chciały przechodzić bo tak im ten okres doskwieral... U mnie było ciężko bo wymioty itp, ale teraz jest super :) gdyby jeszcze te pojawiające się z każdej strony obawy... Kiedyś gdy tych badań się tyle nie robiło to kobiety były spokojniejsze :) no i internetu nie było...

f2w39n7303c24ozn.png

Niektóre kobiety twierdzą, że mogą za inne kobiety rodzic, ale ciąży by za nikogo nie chciały przechodzić bo tak im ten okres doskwieral... U mnie było ciężko bo wymioty itp, ale teraz jest super :) gdyby jeszcze te pojawiające się z każdej strony obawy... Kiedyś gdy tych badań się tyle nie robiło to kobiety były spokojniejsze :) no i internetu nie było...

f2w39n7303c24ozn.png

Dokładnie

reklama
Do góry