reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Następnym razem proszę mi do tyłka nakopac jak będę świrować!!! Przyrost 200% prawie !
1513412720-2ba2afd13b77a938-aaaaaa.png

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Uwielbiam Twoje wpisy bo mimo wszystko zawsze sa przepełnione optymizmem i świetnym podejściem :) a wtedy zawsze sie udaje . Wystarczy myślec pozytywnie . Ja od dzis tez zaczynam sie nie schizowac . Co ma byc to bedzie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie! Po co się schizowac skoro i tak nie możemy nic zmienić [emoji16] trzymam kciuki za to nastawienie! Jakby co to będę Cię sprowadzać na ziemie! ;)

Damian się zaczął wkurzać że sieje panikę, że pewnie przestało boleć bo się zarodek zagnieździł, a po terminie @ przyjdą objawy ciąży. Mam nadzieję, że stary ma rację...

ckaiyx8d63pd6voi.png
No pewnie [emoji173] trzymamy kciuki za wyniki! Staraj się nie nakręcać-wiem, że to trudne, ale spróbuj.
Ja też czułam dopiero po terminie miesiączki taki specyficzny ból brzucha i piersi :)
Będzie dobrze [emoji7]

reklama
Do góry