Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwielbiam Twoje wpisy bo mimo wszystko zawsze sa przepełnione optymizmem i świetnym podejściema wtedy zawsze sie udaje . Wystarczy myślec pozytywnie . Ja od dzis tez zaczynam sie nie schizowac . Co ma byc to bedzie
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Następnym razem proszę mi do tyłka nakopac jak będę świrować!!! Przyrost 200% prawie !![]()
![]()
No pewnie [emoji173] trzymamy kciuki za wyniki! Staraj się nie nakręcać-wiem, że to trudne, ale spróbuj.Damian się zaczął wkurzać że sieje panikę, że pewnie przestało boleć bo się zarodek zagnieździł, a po terminie @ przyjdą objawy ciąży. Mam nadzieję, że stary ma rację...
![]()
No i pięknie, brawo!Następnym razem proszę mi do tyłka nakopac jak będę świrować!!! Przyrost 200% prawie !![]()
![]()
No i jest super! Fasolka się zadomowiłaNastępnym razem proszę mi do tyłka nakopac jak będę świrować!!! Przyrost 200% prawie !![]()
![]()
@O'Hara rozbawił mnie tekst o powieszeniu testu na choinkę
Z jednej strony 'noz ***** mac', ale z drugiej Twoje podejście jest genialne
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahahahaha! Ozdoba pierwsza klasa [emoji23]Serio to zrobiłam! Ciekawe czy ktoś zauważy [emoji16][emoji16][emoji16]
![]()