reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No widziałam, podobno ten pierwszy jest lepszy. Cena wysoka ale w sumie tyle samo wydalibyśmy na badanie w laboratorium.
Tyle, ze nie wiem na ile to jest wiarygodne :) na koniec chyba najrozsądniej będzie wysłać go do laboratorium i nie kombinować [emoji6]
No a tez mysle wydac tyle a test okaze sie ferelny. Jednak chyba lepiej isc do laboratorium.

reklama
W spożywczej napewno :) ja dziś kuwa 4 dpo dopiero. Zapowiada się dłuższy cykl :(
Ja też w spożywczej. Wlasnie wpieprzam rurki z kremem truskawkowym. Pychotka. Alepo swietach biorę sie za siwbie. Do marca schudne 10 kilo i bede znowu 65 kilo wazyc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Ja też w spożywczej. Wlasnie wpieprzam rurki z kremem truskawkowym. Pychotka. Alepo swietach biorę sie za siwbie. Do marca schudne 10 kilo i bede znowu 65 kilo wazyc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Ja tez bym z 20 kg musiala zgubic a ciezko z moja systematycznoscia:/ ale skonczy sie @ i zaczne cwiczyc.

Dziewczyny ja dzisiaj tak na szybko z pytaniem, bo nie wiem co myslec. Od kilku dni robie rosnoczeznie testy z allegro i z rossmana owulacyjne. I tak: 18dc oba test z tego samego moczu pozytywne. 19dc test z allegro kreska bladziutka, a ten z rossmana pozytywny. Dzisiaj, 20 dc- test z allegro negatywny(cien kreski) a z rossmana nadal tak samo mocna czerwona krecha. Sluz rozciagliwy plodny zaobserwowalam 18 dc. Nie wiem juz co.myslec? Miala tak ktoras?

I jeszcze dodam nie wiem ktory test traktowac jako pozytywny? Ten pietwszy z 18dc? Musze wiedziec, bo 3 dni po pozytywnym tescie owu musze brac duohaston, a teraz nie wiem z ktorego dnia test traktowac jako pozytywny :( masakraa zawsze cos nie tak.
.

I jeszcze dodam nie wiem ktory test traktowac jako pozytywny? Ten pietwszy z 18dc? Musze wiedziec, bo 3 dni po pozytywnym tescie owu musze brac duohaston, a teraz nie wiem z ktorego dnia test traktowac jako pozytywny :( masakraa zawsze cos nie tak.
.
Ja bym bardziej brala pod uwage te rosmanowkie i pierwszy ktory zrobilas i wyszedl pozytywny od tego 3 dni i bym wziela tabletki

reklama
No wlasnie tez tak mysoe, zeby liczyc od tego 18dc, ale dlaczego testy z rossmana nadal wychodza idealnie pozytywne?? :(
Juz sie naczytalam o kuwa niepękających pecherzykach i sie schizuje,a mialam wyluzowac w tym miesiącu :(
Kurka staraj sie nie nakrecac ale wiesz ze przy pcos te pecherzyki moga faktycznie nie pekac. A dopiero w tym miesiacu zaczelas robic te testy z rosmana?

Do góry