Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak juz byly skurcze to juz moze jestescie we 3. Odeszly wody?My dzisiaj 3 dni po terminie. Mówimy sobie "aaaa pojedziemy zobaczyć na KTG do szpitala co u małego". Położna bada szyjkę, robi usg i mówi "tutaj porodu nie będzie prędko". Po tych słowach kazała wyjść i przejść na KTG. Moja ukochana leży, leży leży... i coś zaczyna czuć. Jakieś delikatne kłucie, ni to skurcz ni ból od ruchów małego. Po KTG słowa położnej " ma Pani regularne, mocne skurcze. Nie wypuścimy Pani do domu". Tak właśnie moja partnerka została w szpitalu. Od 5 godzin regularnie co 6 minut skurcze, ale jak to ona mówi nie są bolesne ( mimo, że na KTG takie same bóle już uznali za mocne, bolesne). Mam nadzieje, że to już tuż tuż!! I jeszcze 20 minut wcześniej nic nie zapowiadało, że może coś się dziać.. nic.. kompletnie nic..
No to wielkie kciuki. Na pewno stresujace jest dla mezczyzn takie czekanie.Jestem przed szpitalem czekam na sygnał. Skurcze cała noc były i bolesne. Chociaż nie są regularne. Przy skurczach co 3 minuty wyszły o sile prawie 100. Badają teraz i zobaczymy co stwierdza
PowodzeniaJuż na sali porodowej! Wody tez odeszły. Zaczęły się też bóle krzyżowe.