oj za mna tez chodzi ze dwa tygodnie ale nie chce mi sie do centrum missta jechacSuper wiadomości dzisiaji oby tak zostało do końca
Ja zjadłam kebaba, matko jaka miałam na niego ochotę. A koło mnie mam takiego pysznego gdzie są nabijane na tego grilla całe filety z kurczaka więc widzisz przynajmniej co jesz [emoji2] do tego sos czosnkowy na bazie jogurtu, pomidor, kapusta pekińska i czerwona cebula. Coś pysznego [emoji2][emoji2][emoji2]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
reklama
redavecad
Fanka BB :)
To 4O to juz jestesmy 3 [emoji3] To jak na razie masz pierwsza. Ja na 17.30.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Apropos płci ciekawa jestem czy jakaś będzie dominować czy może po równo? Jak w 2010 byłam na forum na cafe to byli prawie sami chłopcy. Zresztą w klasie u syna też jest 8 dziewczynek i 16 chłopców, a w przedszkolu było 5 dziewczynek i 19 chłopców. To był jakiś męski rokJak dużo z Lipcówek już ma podejrzenia ( lekarza) co do płci?
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Apropos płci ciekawa jestem czy jakaś będzie dominować czy może po równo? Jak w 2010 byłam na forum na cafe to byli prawie sami chłopcy. Zresztą w klasie u syna też jest 8 dziewczynek i 16 chłopców, a w przedszkolu było 5 dziewczynek i 19 chłopców. To był jakiś męski rok
![]()
Margana
O coraz wieksza grupa sie robi [emoji5] Ja oczywiscie ostatnia .To 4ja mam na 9 rano
![]()

Aniołek[*]8.08.2017
Wiolka1980
Cudo![]()
Hej, ja już po usg. Dzidzia ma 2,6 cmWidzieliśmy, jak macha nóżkami i rączkami
Jesteśmy zakochani.
11 stycznia mam badanie prenatalne, oby dzidzia była zdrowa.
Wiolka1980
Ja tez 11.strasznie daleko jeszcze11 stycznia mam prenatalne, matko, jak to daleko jeszcze![]()
reklama
Ja 9, ale na razie o tym nie myślęJa tez 11.strasznie daleko jeszcze

Podziel się: