Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Edit zaczelam odczuwać bo ,ze tam wariuje to na usg widziałam [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak to odczuwasz? Bo ja od wczoraj też coś czuję, ale nie jestem pewna, że to napewno dzidziuś.Edit zaczelam odczuwać bo ,ze tam wariuje to na usg widziałam [emoji6]
Cudna...prawie 8 miesiecy...ma 6 zabkow, raczkuje i mowi mama...i caly czas ja całuję...buziaki dla wasOj tulila bym i calowala cały czas[emoji173] a jak tam Twoja córeczka? Pewnie już bystra [emoji4]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszę się,że wszystko dobrze!!!Kochane dziękuje za pamięćokazało się ze dziś 12t1d - dzidziuś ma 5,6 cm i wszystko ok
))))
O jeny ale stresu! To jak Wy to wyliczyliście?
A u mnie zaczęły sie ruchy? Teraz to juz prawie pewna jestem [emoji12]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Lekarz na konsultacji telefonicznej wyliczył, a dziś na usg już Pani doktor dokładnie określiłatydzien temu było poprostu za wcześnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A co na to lekarz prowadzący ciążę? Mi lekarz po każdej wizycie rozpisuje jak brać leki, jakie dawki, co odstawić itp.Kobietki wiem ze ten temat był już przerabiany ale zapytam jeszcze raz.
Dziś mój 13 tydz.i 4dni ciąży że szpitala zalecenie kontynuowania plastrów z estradiolem i progesteron i było 10 tygodni po teście pozytywnym.10 tyg.juz minęło a ja dalej nie wiem kiedy odstawić.I czy po odstawieniu robilyscie poziom progesteronu?
Nie chcesz zadzwonić do lekarza z kliniki?Lekarz powiedział że jak 10 tyg miałam brać to tyle ale to nie jest ten mój który pod in vitro prowadził