reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dokładnie, staramy się... ona po ostatńim razie tez się stara... Ale czasem zapomni i jak coś palnie. Teściowa jest kochana ale ślepo wierzy w to co mówią w tvp1... a nawet w programy typu rodzice się chowają w szopie, robią tam centrum dowodzenia, montuja ukryte kamery. Zatrudniają nianie na próbę, 2 pierwsze preawie zamordowały im dziecko ale w ostatniej chwili z wylecieli z tej szopy i uratowali a trzecia niania okazała się aniołem i wszyscy są szczęśliwi. :D I absolutnie nie przyjmuje do wiadomości ze to jest ustawione. No i słuchasz takich rewelacji że aż osłabia i zwyczajnie ciężko słuchać i nie skomentować...
Moj tescio oglada piewsza milosc i musi byc w tym czasie cisza...aby wszystko uslyszał:D

reklama
Kochane moje
Opuszczam szpotal.tabletki wustarczyly.czuje sie dobrze.jedziemy na do do mamusi a jutro do tesciow ma tydzien na wies..zmienie otoczenie,blisko do czestochowy.. czuje sie dobrze. A tam dojde do siebie callowicie.
Zycze Wam zdrowych i Spokojnych Swiat!!

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Wracaj do sił... psychicznych i fizycznych. Niech głowa Ci odpocznie a w Nowym Roku staniesz do walki z jeszcze większa siła:*

Dziewczyny jestem 4dpt.Szybko czuje zmęczenie i mam mocniejsze bicie serca momentami.Tez tak miałyście?Mam nadzieje,ze to nic złego.Dzisiaj zdecydowałam,ze tylko barszczyk będzie u mnie z zup na wigilii (w planach była jeszcze grzybowa)-zwyczajnie nie mam siły dzisiaj na zbyt wiele.Na szczęście duzo mam już zrobione.Najchętniej położyłbym się do łóżka.Wyjde wiec z psiakiem i chyba ziszcze ten plan[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja meczylam się samym siedzeniem...wydaje mi się ze leki obciążają organizm i dlatego jesteś osłabiona.

Kochane moje
Opuszczam szpotal.tabletki wustarczyly.czuje sie dobrze.jedziemy na do do mamusi a jutro do tesciow ma tydzien na wies..zmienie otoczenie,blisko do czestochowy.. czuje sie dobrze. A tam dojde do siebie callowicie.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze, że obyło się bez zabiegu. Dużo spokoju i szybkiego powrotu do pełni sił Ci życzę.

Kochane moje

Napisane na SM-J530F
aneette odpoczywaj a po nowym roku znowu trochę powalczymy, kiedyś przecież musi się zła passa odwrócić

kochana Tobie życie aby się tym razem udało... :) super że jesteś i zasługujesz na nagrode naprawde... masz coś takiego że potrafisz pocieszyć.. Wesołych Świat :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Asiulka za Was w szczegolnosci trzymam kciuki, mocno wierze, ze ten lek zdziala cud i Dami wyzdrowieje a potem pomoze Tobie w walce o Wasze malenkie szczescie. Nie bedzie to juz Twoja podwojna walka na smierc.i zycie, tylko Wasza wspólna walka o pelna rodzine. Jestescie wspaniali :*

Kochanie moje ale w święta trochę będziecie zaglądać na forum?? Przecież my jak jedną wielka rodzina....z każdego zaķątka ziemi... ;)
Ja bede zagladala ale.niestety nieregularnie, zapewne.w trakcie przejazdow.od.jednego domu do drugiego i tak w kolko. Mam.nadzieje ze szybko zleca.nie tylko swieta ale.i do nowego roku ;)

reklama
Święta i spokój... nie realne :rolleyes::sorry2: ja tylko mam nadzieje ze nie wyjdziemy od teściowej z powodu jakiejś kłótni politycznej :D
Rok temu jak palnęła ze bardzo dobrze ze Marszałek sejmu wykluczył Szczerbe z obrad „bo po co gówniarz o muzyce gadał” i że obrady z ustaleniem budrzetu na sali kolumnowej gdzie fizycznie nie wpuścili opozycji były ok „bo oni im tylko przeszkadzają ratować kraj” to myślałam ze mężowi żyłka pęknie:rofl:. Potem było pare miesięcy chłodnych kontaktów :p

Ja po wichurach sprzed 2 tyg dalej nie mam tv i chwała Bogu :tak:
Bo mój jak oglądał co się dzieje w naszym kraju to cała wieś słyszała co on myśli:-D Oczywiście wszystko wykrzykiwane piękną polską łaciną :-D

Do góry