reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyli od samego początku ciąży :-D a można być całą ciąże na zwolnieniu 100% płatnym czy to jest jakiś limit tych dni do wykorzystania w roku? Coś wiesz na ten temat??
na początku miałam zwykłe l4 80% póki ciąża nie była stwierdzona, ale zaraz po becie dostałam 100% płatne i tak całą ciążę

To musicie mieć w porządku lekarzy. Moja nie jest taka chętna do wystawiania zwolnień. Pracę mam stresującą, do tego kontakt z klientem, co niekiedy bywa nieprzyjemne. Przy następnym transferze obiecała mi dać kilka dni zwolnienia.
nie bylo problemu...zresztą lekarka widziała, że ja jestem psychicznie nie do życia. a po tranferze sami chcą żeby odpocząć

Tak mam córkę 5 lat. A z tymi tabletkami to dziwna historia była bo zapomniałam kupić kolejnego opakowania przed 1 listopada a u mnie na wiosce w 3 aptekach ich nie było to dałam sobie spokój z szukaniem i stwierdziłam że zrobię sobie miesiąc przerwy :rofl2:

Po tabletkach podobno większe prawdopodobieństwo [emoji12]Jestes tego najlepszym przykładem [emoji106]
P.S. Mogą być bliźnięta,bo jajniki po wyciszeniu pracują intensywniej [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

nie bylo problemu...zresztą lekarka widziała, że ja jestem psychicznie nie do życia. a po tranferze sami chcą żeby odpocząć
Rozumiem.:) Moja lekarka zrobiła oczy jak 5 złoty jak poprosiłam, żeby mi dała zwolnienie przy kolejnym transferze. Ostatecznie się zgodziła, że da mi na kilka dni ale jak będzie to nie wiem, bo to dopiero w drugiej połowie stycznia. ;)

reklama
Do góry