Dlatego ja stawiam na słaby sprzętJesli by byla pozamaciczna to chyba by ja widzial na usg, tak mi sie wydaje.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego ja stawiam na słaby sprzętJesli by byla pozamaciczna to chyba by ja widzial na usg, tak mi sie wydaje.
Sprzęt miał dobry moim zdaniem. Usg robił mi chyba z 40 min. Widział tylko torbiel jajnika, ale rano gin z NFZ powiedział że to nic groźnego. Tak się boję operacji. I tego ze będę musiała zostać w szpitalu.
A mi się wydaje że niższy ale mogę się mylićCzytalam ze przy ciazy pozamacicznej sa o wiele wieksze wzrosty Bety niz w prawidłowej ciąży, aczkolwiek mogę sie mylic. Trzymam kciuki zeby bylo dobrze
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardziej bym stawiała na puste jajo. Miałam podobny przyrost bety jak miałam właśnie puste jajo.
Trafiłaś wtedy do szpitala? Twój lekarz widział to jajeczko na usg?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom