Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie. Nic. Bolą mnie tylko piersi. Nie m płomień, żadnych boli, nic.A masz jakieś inne objawy...ból pleców ramion, krwawienie parcie na stolec? Czy tylko slaby przyrost bety?
Po ilu dniach wyszłaś do domu? Bardzo się boję.Ja miałam w zeszłym roku ciążę pozamaciczna.. Od 5 tc zaczęłam plamić koło 6 tc poszłam na usg lekarz stwierdził " ciążę ja tu widzę oczami wyobraźni" nic nie było, 5 testów pozytywnych.. przepisał duph~ i kazał przyjść za tydzień.. Minęło ok 2 moze 3 dni od wizyty u niego zaczęła mnie okropnie boleć prawa strona w okolicy jajnika.. Pierwszy ból stlumilam nospa forte drugiej fali bólu już się nie dało zabić tabletka zawołałam brata żeby zawiózł do szpitala.. W szpitalu podczas usg, ciąży nie widać.. Pobrali krew na bete koło 15 później koło 20 i jeszcze raz rano. Beta dziwnie szalała i nie przyrastala prawidłowo.. Lekarka stwierdziła ciaza pozamaciczna, ale 100% pewności dał zabieg podczas którego usunięto mi jajowod z jajnikiem. Byłam zrozpatrzona że już tak łatwo w ciążę nie zajde.. ok 2 mies po zabiegu nie dostałam @, zrobiłam test i pędem do lekarza żeby zobaczyć pęcherzyk. Nie dość że był już pecherzyk to z serduszkiem [emoji7][emoji7]
Sam zabieg zazwyczaj jest przeprowadzany laparoskopowo, czasami udaje się uratować jajowod..
![]()
![]()
![]()
W niedzielę po południu trafiłam do szpitala. Wyszłam w czwartek. Ja przeżyłam to jako stratę i bałam się że w ciążę będzie mi trudno zajść.. Jak widać będę miała 3 dziecko więc na płodność to nie miało wpływu, ale strata pozostaje w sercu.. Też się bałam w tamtym momencie potwierdzenia że to cp.. Po diagnozie porostu wzięłam na klatę.. Pytałam lekarza czemu mi się to przytrafiło.. Powiedziała że nie ma reguły na to.. Wystarczy male zapalenie, którego nie musiałam w żaden sposób odczuć..Po ilu dniach wyszłaś do domu? Bardzo się boję.
Dziękuję,ze odpisałaś.W niedzielę po południu trafiłam do szpitala. Wyszłam w czwartek. Ja przeżyłam to jako stratę i bałam się że w ciążę będzie mi trudno zajść.. Jak widać będę miała 3 dziecko więc na płodność to nie miało wpływu, ale strata pozostaje w sercu.. Też się bałam w tamtym momencie potwierdzenia że to cp.. Po diagnozie porostu wzięłam na klatę.. Pytałam lekarza czemu mi się to przytrafiło.. Powiedziała że nie ma reguły na to.. Wystarczy male zapalenie, którego nie musiałam w żaden sposób odczuć..
![]()
![]()
![]()