reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2018

Ja nie wiem jak jest u mnie bo nigdy nie wiedziałam kiedy mam owulacje. :) Zobaczymy jak to będzie, aczkolwiek mam nadzieję, że do marca może uda się mi zajść w ciążę. ;)
No ale przeważnie kobiety mają 14 dniową. No zobaczysz teraz czy dostaniesz @ 24dc. Obyś wgl nie dostała za to trzymam kciuki!!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Noo!! Wydaje mi się że to ten euthyrox Ci wkońcu wyregulował. No jak w tym miałaś owu to przewspaniale, szkoda że nie poszłaś chociaż raz na usg zobaczyć jal tam pęcherzyk :)

Te cykle lipiec sierpień wrzesień to wtedy brałam tabletki anty. Od 7 października biorę euthyrox. :)

No ale przeważnie kobiety mają 14 dniową. No zobaczysz teraz czy dostaniesz @ 24dc. Obyś wgl nie dostała za to trzymam kciuki!!

Tak, masz rację tylko mój organizm jest strasznie szalony. [emoji23]
W ogóle mogłoby być tak, że test owu był pozytywny a pęcherzyk mógł nie pęknąć?

Tak, masz rację tylko mój organizm jest strasznie szalony. [emoji23]
W ogóle mogłoby być tak, że test owu był pozytywny a pęcherzyk mógł nie pęknąć?
Mogłoby tak być, może też się wchłonąć. No ale miejmy nadzieje że pęknął. Przecież Cię tam bolał ten jajnik więc bądzmy dobrej myśli

Kochana ale ten suwaczek Ci zasuwa!! Wspaniale :)

No już zaczęłam 6 tydzień :) a tu dopiero czwarty zaczęty był jak się dowiedziałam [emoji23] nawet i nie! Jeszcze 3 tydzień był [emoji23]
Dziś idę z ciekawości na betę. Po półtora tygodnia.
Ale nie wiem czy termon się nie przesunie ze względu na to że owu i zagnieżdżanie było tak szybko

ckai9jcgjazlduyd.png

No już zaczęłam 6 tydzień :) a tu dopiero czwarty zaczęty był jak się dowiedziałam [emoji23] nawet i nie! Jeszcze 3 tydzień był [emoji23]
Dziś idę z ciekawości na betę. Po półtora tygodnia.
Ale nie wiem czy termon się nie przesunie ze względu na to że owu i zagnieżdżanie było tak szybko

ckai9jcgjazlduyd.png
Kochana bardzo cieszy mnie Twoje, Wasze szczęście! [emoji813] Życzę Ci spokojnego czasu ciąży. :)

reklama
Do góry