reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2018

reklama
Ale ja zrpbilam 4 w ciagu jednego dnia [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w zeszłym cyklu jak widziałam cienie po czasie tez potrafiłam zrobić 3 w ciągu jednego dnia wiec rozumiem Cie doskonale już niedługo wszystko się wyjaśni wytrzymaj jeszcze troszkę dzielna kobieta jesteś dasz radę :) a ja trzymam mocno &&&&

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na rozweselenie wysyłam wam zdjęcie mojego kalendarza z kotami. Miesiąc maj, będziemy wtedy prawdopodobnie brać ślub.

Słodki kociak co nie? [emoji23]
1514483158-7b38c8511304214b-aaaaaa.jpeg

Słodki kociak tez uwielbiam koty a maj to piękny miesiąc (tez brałam ślub w maju ;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przyszłam tylko na szybciora powiedzieć, że posrało mnie totalnie. Zrovilam dzisiaj w sumie 4 kur*a testy. CZTERY TESTY. Dwa pokazaly cień mniej wiecej w przepisowych 5 minutach. Pokazaly cien lub sama se go zobaczyłam. Dwa natomiast pokazaly dosc wyrazny cien, ale po czasie- ok godziny dwoch. Takze pojebauo mnie totalnie. Laski musze opdpoczac i wyluzowac, dlatego.biore kilka dni urlopu od forum do wyjaśnienia sytuacji. Odezwe sie wkrotce :*

Cierpliwości kochana. Mam nadzieję ze jakoś dotrwasz.... i czekamy na odzew i piękne zdjęcie z dwoma kreskami ;-) ;)

Dobra. Przekonalyscie mnie:
1. Bobo test z rana cien po czasie tj ok 20 min
1514486301-595591cc826e3e51-aaaaaa.jpeg

2. Nordtest ok. 15.30 cien cienia cienia po ok 5 min
1514486333-2752e6b976c33293-aaaaaa.jpeg

3. Nordtest ok 18- cien szybko widoczny, ale nie umiem go uchwycic na zdjeciu. Ale ja go widze, serio [emoji23][emoji23][emoji23]
1514486379-ce707c5a7695e009-aaaaaa.jpeg

To ogólnie byłoby dobrze, w tym miesiącu już pójdziemy załatwić chyba termin. Ogólnie nie uwierzycie ale 'przyjaciółka' do mnie napisała! Masakra jeszcze jakby z pretensją... Patrzcie :

1514486391-9358a9e051e5c6ed-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry