1
174974
Gość
Na rozweselenie wysyłam wam zdjęcie mojego kalendarza z kotami. Miesiąc maj, będziemy wtedy prawdopodobnie brać ślub.
Słodki kociak co nie? [emoji23]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Było by super, bo jechać tyle kilometrów po papier tylko...@Migdalove z tego co pamiętam obecnie odpis aktu urodzenia można otrzymać w dowolnym USC (za oplata)
Ktos pytal o Infem - ja za opiniami w Internecie piłam po 1 saszetce, w ciaze nie zaszlam ale miałam regularne @ jak mi się skończył, kupiłam Femibion, a teraz biorę Pronatan 1. Na pewno dobrze pic Inofem bo to dobrze przyswajalny kwas foliowy, który ma tez wpływ na nasza plodnosc, nie tylko na zdrowie naszego dziecka, ale sporo jest na rynku tez innych witamin. Bralam tez donga, jak miałam nieregularne @ to pomagal je skrócić, jak zaczelam brać ostatnio to wydluzyl mi niemiłosiernie cykl, i mam dopiero ovu w 40 dniu cyklu! Latwo przekombinować ze wspomagaczami :|
Koty są cudowne. Ten tez jest śliczny, brytyjskie są takie niebieskie. Mój avatar to mój kotNa rozweselenie wysyłam wam zdjęcie mojego kalendarza z kotami. Miesiąc maj, będziemy wtedy prawdopodobnie brać ślub.
![]()
Ja tak miałam w poprzednim cyklu. Codziennie od owu aż do @. Wczoraj skończyłam @ i dziś czuję, że momentami mnie zaboli, i znowu lewy...Nie, tak jakby ktoś go szarpnął i tyle.
Braliśmy cywilny w 2015 i nie trzeba było mieć nic przy sobie oprócz dowodów os. Dostęp do wszystkich aktów urodzenia mają teraz w każdym usc. Nic nie płaciliśmy dodatkowo (tylko za ślub).Było by super, bo jechać tyle kilometrów po papier tylko...