Dominika81
Fanka BB :)
Mój się nie budzi odkąd skończyliśmy z cycusiem jakieś 3 miesiące temu.
Napisane na U FEEL PRIME w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na U FEEL PRIME w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zjadal 2 porcje w nocy wiec staralam sie go przetrzymac dluzej i w srodku nocy dawalam 1 porcje. Potem ja troche zmniejszylam, jak plakal o wiecej to dawalam np melise z odrobina cukru. Potem juz nawet do wody sie przekonal. Jak bardzo dramatyzowal i nie chcial spac to dawalam mm ale po kilku nocach sie udalo i teraz woda/herbata wystacza. I spi lepiej [emoji5]Mika a jak odstawilas mm? Bo moj jak sie w nocy obudzi to tak placze ze jak nie dostanie mleka to nie zasnie. I sie kiedys zastanawialam jak go oduczyć nocnego jedzenia. Póki co nie mam pomyslu.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moja sie jeszcze budzi 1 raz, ale to i tak juz prawie jak wakacje w porownaniu do pierwszego rokuzjadal 2 porcje w nocy wiec staralam sie go przetrzymac dluzej i w srodku nocy dawalam 1 porcje. Potem ja troche zmniejszylam, jak plakal o wiecej to dawalam np melise z odrobina cukru. Potem juz nawet do wody sie przekonal. Jak bardzo dramatyzowal i nie chcial spac to dawalam mm ale po kilku nocach sie udalo i teraz woda/herbata wystacza. I spi lepiej [emoji5]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom