Mi lekarz nic nie wspomniał i nie przepisywalam ale raz dziennie biorę 2 mg i 3x dziennie nospe maxDostawalyscie relanium? Mi nigdy nie dawali
reklama
Dziękuje Wam dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia... Dzięki ze jesteście
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi niedawno słowa pociechy bardzo pomogły w takiej chwili. Łącze się z Tobą w bólu.
Dziewczyny odebrałam betę [emoji4] 1062 [emoji4]dziś 11dpt.Czuje lekkie zawroty głowy-nie wiem czy to skutek uboczny bety czy Prolutexu,który dzisiaj wzięłam.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No to bliźniaki chyba będą
gosia321
Fanka BB :)
Tego z surowymi rybami nie mozna ale mozesz je zastapic wedzonym na cieplo lososiem solonym sledziem albo zrobic wersje wega avocado mango ogorek dla mnie pyszota. I zostaja tez gotowane lub marynowane krewetki takze jest czym zastapic surowizneDziewczyny, czy w ciazy mozna jesc sushi? Nie to na cieplo a to zwyczajne wedzone lub surowe.
Bo tatar z miesa chyba nie powinno sie jest, wiec zastanawiam sie jak to z ryba.
Tego z surowymi rybami nie mozna ale mozesz je zastapic wedzonym na cieplo lososiem solonym sledziem albo zrobic wersje wega avocado mango ogorek dla mnie pyszota. I zostaja tez gotowane lub marynowane krewetki takze jest czym zastapic surowizne![]()
O, to fajnie! Wiec rzuce sie na wedzone jak lwica, ale taka mam ochote haha. Nie moge juz usiedziec, caly poranek juz ta wizja za mna chodzi a najchetniej jednak, to bym sam imbir zjadala. Tylko ile mozna marynowanego hihi.
Dziewczyny, czy w ciazy mozna jesc sushi? Nie to na cieplo a to zwyczajne wedzone lub surowe.
Bo tatar z miesa chyba nie powinno sie jesc, wiec zastanawiam sie jak to z ryba.
Nie można, nad czym również bardzo ubolewam
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Tylko bezpieczny jest wedzony na cieplo. Ale sproboj naprawde zrobic ze sledziem do tego imbir i vasabi i ogorek korniszonO, to fajnie! Wiec rzuce sie na wedzone jak lwica, ale taka mam ochote haha. Nie moge juz usiedziec, caly poranek juz ta wizja za mna chodzi a najchetniej jednak, to bym sam imbir zjadala. Tylko ile mozna marynowanego hihi.
Podziel się: