reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem po usg, dzieciak ma już 2,14 cm i serduszko ładnie bije Następna wizytę mam za 4 tyg w 12 tyg i nie zlecano mi żadnych badań do kolejnej wizyty( w grudniu robiłam mocz b. ogólne, tsh, morgologie, pta) czy nie powinno się wykonywać badania moczu i ewentualnie morfologii co miesiąc? Możliwe, że to po prostu przeleciało?

Ja miałam pierwsze badania zrobić do 10 tygodnia. Wizytę też mam w 12 tygodniu i do tego czasu badań kolejnych nie robię.

jak to kto [emoji14] ja np. mamusia mnie tak uczyła :D
a tak serio to prasuję zawsze, bo potem siedzą te bakterie w tym i gniją a potem swędzi np podwozie [emoji14]
Dobra spadam teraz na podkaszanie, bo w końcu nie zdążę:D odezwę się potem, bez odbioru :D
Ja tez prasuje.Kciukasy!!!!

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po usg, dzieciak ma już 2,14 cm i serduszko ładnie bije Następna wizytę mam za 4 tyg w 12 tyg i nie zlecano mi żadnych badań do kolejnej wizyty( w grudniu robiłam mocz b. ogólne, tsh, morgologie, pta) czy nie powinno się wykonywać badania moczu i ewentualnie morfologii co miesiąc? Możliwe, że to po prostu przeleciało?

No i gratulacje, najważniejsze ze z Maluszkiem wszystko dobrze.

@Oczekiwanie2017 a jak u Ciebie samopoczucie? Cisza z plamieniami?

Po wizycie u dr (po Świętach) plamienia ustały :). I narazie cisza. Samopoczucie dobre, nie wymiotyje jak Ty, ale mam spore mdłości (chociaż już chyba powolutku się uspokajają) i za bardzo jeść nie mogę. Ale badania krwi, itp.wyszły dobre więc liczę,że to Maluszkowi nie zaszkodzi.
Czytam,że u Ciebie przyjaźń z wc kwitnie ;)

reklama
Do góry