reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiec glowa do góry, pomysl o tym jak dego dzidziusia przytulisz... teraz dla mnie najcudowniesjsza rEcza jest jak synek mowi "momo, kochiam"

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
@KatiNails i @Jotka_Szczotka Dzięki dziewczyny za słowa otuchy! Na prawdę myślałam już że jestem nienormalna! Najpierw chce jak zachodzi to się rozmyśla :( Aż mi głupio było pisać bo źle się z tym czuje :( Widzę że mój narzeczony chodzi smutny przeze mnie :( I nie dziwie mu się zresztą :( Mam nadzieję, że jak najszybciej mi przejdzie bo chciałabym już się cieszyć!! Przy drugim na pewno jest ciut łatwiej bo już się wie z czym się to je ;)

@KatiNails i @Jotka_Szczotka Dzięki dziewczyny za słowa otuchy! Na prawdę myślałam już że jestem nienormalna! Najpierw chce jak zachodzi to się rozmyśla :( Aż mi głupio było pisać bo źle się z tym czuje :( Widzę że mój narzeczony chodzi smutny przeze mnie :( I nie dziwie mu się zresztą :( Mam nadzieję, że jak najszybciej mi przejdzie bo chciałabym już się cieszyć!! Przy drugim na pewno jest ciut łatwiej bo już się wie z czym się to je ;)
Kochana chyba każda kobieta na początku to przechodzi. Radość, ale też ogromny stres i jedna wielka niewiadoma. :) Ja jak w tej ciąży zrobiłam test i wyszedł pozytywny to w pierwszym momencie roztelepalo [emoji23] ale szybciej przeszło niż w pierwszej ciąży [emoji23] w pierwszej jak zrobiłam test i wyszedł pozytywny to dosłownie płakałam już nie wiem czy bardziej ze szczęścia czy przerażenia

ckai9jcgk10emd23.png

Kochana chyba każda kobieta na początku to przechodzi. Radość, ale też ogromny stres i jedna wielka niewiadoma. :) Ja jak w tej ciąży zrobiłam test i wyszedł pozytywny to w pierwszym momencie roztelepalo [emoji23] ale szybciej przeszło niż w pierwszej ciąży [emoji23] w pierwszej jak zrobiłam test i wyszedł pozytywny to dosłownie płakałam już nie wiem czy bardziej ze szczęścia czy przerażenia

ckai9jcgk10emd23.png

Jezu dzięki kochana!!!! Na prawdę mi lepiej! Czułam jak ostatnia wariatka! ;) A jak wiem że nie jestem sama z takimi myślami to troszkę lżej na sercu ;) @KatiNails teraz masz 25 lat? Do tej pory wydawało mi się że już jestem całkiem stara na pierwsze a teraz się jeszcze boje że będę najmłodsza na porodówce ;)

Jezu dzięki kochana!!!! Na prawdę mi lepiej! Czułam jak ostatnia wariatka! ;) A jak wiem że nie jestem sama z takimi myślami to troszkę lżej na sercu ;) @KatiNails teraz masz 25 lat? Do tej pory wydawało mi się że już jestem całkiem stara na pierwsze a teraz się jeszcze boje że będę najmłodsza na porodówce ;)
Urodze teraz miesiąc przed 26 urodzinami :) dużo teraz młodych matek :)

ckai9jcgk10emd23.png

Dziewczyny potrzebuję waszej porady. Staraliśmy się o dzidziusia od sierpnia. Strasznie chciałam! Od półtora roku myślałam i mówiłam o dzidziusiu i nie mogłam się doczekać kiedy zaczniemy się starać. 30.12 ujrzałam 2 kreseczki. Od razu zrobiłam bete i ciąża się potwierdziła. W sobotę był szał radości a w niedziele 31.12 dopadł mnie straszy strach.... :( Boje się że będzie nam ciężko, że wszystko się zmieni, że może jeszcze mogliśmy troszkę poczekać bo dopiero co nasze życie się ustabilizowało :( Zła jestem na siebie :( Zamiast się cieszyć to ja się zamartwiam :( Mam 27 lat w tym roku będzie 28. Do tej pory myślałam że to już ostatni dzwonek żeby się starać o pierwszego dzidziusia, a teraz mam wątpliwości :( Któraś z was tak miała? może to tylko hormony? :( Co chwila płacze :((((
Nie martw się, obawy przed posiadaniem dziecka, u to jeszcze w dodatku syrach przed pierwszym jest normalny :)
Najważniejsze jest to, że obydwoje tego chcecie i się KOCHACIE - jeśli te 2 warunki są spełnione to na pewno sobie poradzicie:)
Trzymam kciuki! :) A radość jeszcze przyjdzie, zobaczysz :)

9ewnqqmzi7le71mi.png

Nie martw się, obawy przed posiadaniem dziecka, u to jeszcze w dodatku syrach przed pierwszym jest normalny :)
Najważniejsze jest to, że obydwoje tego chcecie i się KOCHACIE - jeśli te 2 warunki są spełnione to na pewno sobie poradzicie:)
Trzymam kciuki! :) A radość jeszcze przyjdzie, zobaczysz :)

9ewnqqmzi7le71mi.png
Dzięki za wsparcie!!!

Kochać kochamy się bardzo! Dziecko bardzo chcieliśmy teraz jest panika ;) Jeśli to się liczy to chyba sobie poradzimy! Najgorsze będzie to że mniej więcej do pół roku dziecka będziemy mieszkać w kawalerce z kotem i mikropsem ;) Ale chyba takiemu maluchowi to nie powinno przeszkadzać nie ? ;)

Cześć dziewczyny. Jestem Kamila i mam 26 lat. Czytam Was od dłuższego czasu. Też staram się o dzidziusia około roku. Mam problem z nieregularnymi miesiączkami i nie jestem w stanie wyliczyć sobie dni płodnych. Byłam u gina i przepisał mi miovarian na regulację hormonów. Biorę go od października. Niestety miesiączka nadal przychodzi po dwóch miesiącach. powiedział też że nie widzi u mnie problemów. Mimo to cały czas się nie udaje. teraz mam zamiar znów się wybrać do innego gina. Może niech zmonitoruje mi cykl. Czy w ogóle owulka występuje.... W tym roku bardzo chciałabym ujrzeć dwie kreseczki. Z Wami będzie mi raźniej na nie czekać.

reklama
Po pierwszym usg wszystko Ci przejdzie =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry