reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2018

reklama
My Grecje planujemy lub Kanary zobaczymy i jak zawsze przelom maja i czerwca.
Tola w wysokiej ciazy nie powinno sie latac przynajmniej mi lekarz nie pozwolil.
Ja jako pierwsza nie nakrecajaca sie zwariowalam. Brzuch boli jak na @ cycki dyze, siku co chwile i niby wiem, ze nie mozliwe bo owu nie bylo raczej, a test zrobilam. Owulacyjny oczywiscie bo innego nie mialam. I coz negatywny. Takze witam w gronie testujacych milion razy w miesiacu:p
Dziewczyny jak tu wyluzowac...

Tola w wysokiej ciazy nie powinno sie latac przynajmniej mi lekarz nie pozwolil.
Ja jako pierwsza nie nakrecajaca sie zwariowalam. Brzuch boli jak na @ cycki dyze, siku co chwile i niby wiem, ze nie mozliwe bo owu nie bylo raczej, a test zrobilam. Owulacyjny oczywiscie bo innego nie mialam. I coz negatywny. Takze witam w gronie testujacych milion razy w miesiacu:p
Jeszcze jak ciągle ktoś pyta kiedy będziemy w ciąży... Przerąbane mamy...

Kto w najbliższym czasie testuje? ;)
Ja planuje 10 stycznia ale nie wiem czy zdążę. ;)
Ja 31 stycznia hehhehe
A skad wiesz ze owu nie bylo? Moze jednak! :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Na te testy tyle kasy idzie że niedługo nie będzie Grecji czy Portugalii ;p Ale mam tak samo hahaha;p

Dziewczyny mam do Was takie pytanie- jak to jest z tą temperatura? Nigdy nie mierzyłam ale widze ze tutaj duża część z Was to sprawdza. Jaka powinna być temperatura po owu? I jak długo powinna sie utrzymywać i co oznaczać moze ciąże a co nie? Wiem że oczywiscie moze byc tak ze temperatura taka a ciąży nie ma ale z ciekawości pytam :) Chyba zacznę to monitorowac :)

Witam dziewczyny.
Potrzebuje porady doświadczonych staraczek.
Otóż... Nie staram się specjalnie,ale też nie zabezpieczamy się tylko stosunek przerywany. Wiem czym to "grozi" i ok ;)
Cykle mam 30dniowe i owu zawsze ok 16dnia. W tym cyklu było inaczej. Ostatnia@ 21.12 . Doświadczeni pewnością kochalismy się do końca do 8dnia przekonani o bezpiecznstwie,a 10dnia pojawił się ból jajników i plodny śluz...Pierwsza taka sytuacja.
A od trzech dni mam zawroty głowy,czasem mdłości. Wielkie i bolesne cyrki(zwłaszcza wieczorem) i skurczowe pobolewania podbrzusza... Czy możliwe że to ciąża?

Witam dziewczyny.
Potrzebuje porady doświadczonych staraczek.
Otóż... Nie staram się specjalnie,ale też nie zabezpieczamy się tylko stosunek przerywany. Wiem czym to "grozi" i ok ;)
Cykle mam 30dniowe i owu zawsze ok 16dnia. W tym cyklu było inaczej. Ostatnia@ 21.12 . Doświadczeni pewnością kochalismy się do końca do 8dnia przekonani o bezpiecznstwie,a 10dnia pojawił się ból jajników i plodny śluz...Pierwsza taka sytuacja.
A od trzech dni mam zawroty głowy,czasem mdłości. Wielkie i bolesne cyrki(zwłaszcza wieczorem) i skurczowe pobolewania podbrzusza... Czy możliwe że to ciąża?
Możliwe. Najlepiej zrobić test bądź betę z krwi :) bo nikt nie jest jasnowidzem :*

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Każdy lek może wywoływać zaparcia niestety. Mi na zaparcia pomaga kawa z mlekiem. ;) Dodam, że piję tylko rozpuszczalną.
No wlasnie nie kazdy. Bo biore leki na pcos i po nich zawsze mialam rozwolnienie a jak zaczelam lykac Duphaston to strasznie sie mencze. Jedyny plus tego taki ze dzis ostatnia tabletke wzielam wiec licze ze wsio wroci do normalnosci:)

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Do góry