reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tez juz dzis uciekam bo zaraz na zebranie potem przyjde to kolacja kapiel dzieci Mjakmilosc i moze jeszcze jakis filmik i spac. Zycze wam milego popoludnia i do jutra. Czesc:-)

reklama
A ja mam problemy nie moge dodać zadnego komentarza do Was ani nic
Byłam u giny z dzidzia ok tylko ja troszke żle musze sie podkurowac witaminkami dodatkowymi i bedzie mam nadzieje ok
pozdrawiam

No ja się tu sie zjawiam a wszystkie uciekaja Ja to mam szczęście.
Ania ja juz też biorę witaminy prenatal raz dziennie bo zauważyłam że wyniki nieco spadły od ostatniej morfologii choć dalej trzymają się normy:tak:
Ola K przykro mi z powodu pracy męża . Dobrze że chociaż conajmniej przez rok ma zapewniony dochód to już dużo:tak:
Czarna 83 witaj wsród nas. :-):tak:
Sikoreczko moja córcia buntuje się codzienne dobrze że choć mięso jej z zupki ale żeby wcisnąć coś więcej Ło matko toż to o cud zakrawa:crazy:Jestem ciekawa kiedy niejadki zaczynaja jadać w miarę normalnie czy wogóle zaczynją?Najgorsze że nie chce jej sie samej łyżka wiosłować a powinna:crazy:
Agatka i dobrze odpaliliście teściowej Chwilę się poobraża i jej wkońcu minie a niech wkońcu sie nauczy że małymi dziećmi nie jesteście Nikt nie obiecał że takie lekcje nie będą boleć;-)
Ja uciekam na kawę inkę bo ostatnio zwykła kawa mi nie podchodzi Zajrze tu jeszcze wieczorem jeśli Jula mi pozwoli

Ania31 no to przyjmuj witaminki zeby wszystko u Ciebie się unormowało, chociaż w ciąży często wyniki odbiegają od normy:tak:Na pewno wszystko dobrze będzie:-)
No i wszyscy poznikali:-)To ja też uciekam do kuchni wyjąć rogaliki:tak:

No siemanko...
U mnie dzien jak codzien,hehe
Matu rano placz w domu i samochodzie,a w przedszkolu do mnie"no to ppa mamsuiau,daj buzi"..no i tyle...coraz lepiej,,jestem zadwolona:tak::tak::-):-)
A ja lekcja,przerwa,lekcja przerwa,hehehe no i dyzurki...
Dzisaj byłam u kumpeli co ma dwojke dzieci,a trzecie w drodze na kawie,,,,ale juz jej brzunio urusł...ma termin na 5 stycznia...
Ja ide zaraz kapać Mta ,baja i spać on idzie..
Ja sprawdzam ćwiczenia,,,(alez mnie wzięło zadawac tyle,,a teraz sprawdzam jak durna)////

Ewcia napewno juz bedzie coraz lepiej! A ty kiedy sprawdzian szykujesz dzieciaczka;-)
:-)
w nastpnym tygodniu,,a może w piatek,hmmm;-):tak::tak:

Ewcia tez sie ciesze ze Mati juz mniej płacze zobaczysz bedzie dobrze,przyzwyczai sie a pozniej bedzie płakac ze juz go zabierasz do domku;-)
no mam nadzieje,,ze tak bedzie,paa

Na 18,20 zapisalam sie do gina.Mam nadzieje ze trafie na dobrego gina.Bo moj ostatni sprawdzony juz niepracuje w tek klinice gdzie chodzilam.
no to czekamy na wiesci dnia 20 jesli zrozumialam o 18...tzn my o 20 gdzies...

Ewcia to napewno dla Ciebie wielka ulga że Mati już coraz lepiej, oby tak dalej
nom bardzo welka zebys wiedziala,tylko ranne ceregiele w domu mnie intryguja...

Ewcia to ci się zaczął rok szkolny Nie ma co ale chyba nie każdy dzień taki zapracowany? Super że Mati się przyzwyczaja :tak:Tak jak ktoś pisał za niedługo będzie ryk że po niego przychodzisz i fajna zabawe przerywasz. A ja Julke chcaiłabym za rok do przedszkola posłać tyle że dowiedziałam że ze u nas to nie jest takie łatwe Duzó więcej chętnych jak miejsc a te dzieci których mamy siedza w domu to już mają nikłe szanse :baffled:No cuż przynajmniej będziemy próbować
nieee ja nie mam duzo pracy,ale sprawdzania troszke,,no i obiadki,odwidzac kumpele itp...

Hej laseczki, chciałam się z Wami podzielić swoim smuteczkiem bo mój mąż dziś stracił pracę. Trafił mu się beznadziejny szef który zwolnił go bez względu na dobre wyniki ale go po prostu nie polubił :-( Jest mi tak okropnie smutno - M się tak angażował, codziennie do ciemnej nocy siedział przy pracy..... i co z tego :-:)-(
Idę na razie sobie popłakać i pobawić się z Maksiem. Buziaki.
no bardzo mi przykro,,co za facet nie docenial takeigo pracowika sumiennego,,,
ale szybko znajdzie druga....powodzonka...

Witaj czarna83 witaj witaj....

Dziewczyny tak podczytuje i ile z Was w ciąży lub planuje az mi sie brzusia zachciewa:tak: ale chyba nie wychyle sie ze swoich planow i poczekam do przyszlego roku :))):tak:

Ja juz po wizycie.No co tu duzo pisac,cytologia i skierowanie na badanie krew,mocz,cukier.Nastepna wizyta z wynikami,dopiero jak beda wyniki cytologi a maja byc za 14 dni roboczych.

reklama
Ja też już po powrocie od gina. Wszystko wygląda ok :tak: No ale to jeszcze bardzo wczesny etap więc podchodzę do sprawy ostrożnie - tzn. bardzo się cieszę, ale mam świadomośc że pierwszy trymestr... i tak dalej ;-) Termin: 17 maja.
Fajnie się składa, bo Maksio urodził się dzień po imieninach swego tatusia, a druga dzidzia powinna się urodzić kilka dni po urodzinach tatusia, to już mam prezenty imieninowe i urodzinowe załatwione - tylko na Gwiazdkę trzeba będzie kupowac :tak:;-)

Mężuś ogląda mecz. Rozmawiał z kilkoma znajomymi osobami, padło kilka propozycji pomocy przy szukaniu nowej pracy, może nie będzie źle. Zobaczymy, co przyniesie czas!

Też chyba pooglądam M jak miłość, oczywiście z komputerem na kolanach ;-)
Maksio podobno po moim wyjściu do gina strasznie płakał przez pół godziny a potem zasnął. Jak on zniesie moją nieobecność przez kilka dni gdy trzeba będzie pójść do szpitala urodzić drugą dzidzię? :eek:

Do góry