reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Disiaj to już chyba nie dam rady dopracowac tych suwaczków. Tak sie zasiedziałam ze nie zobaczyłam ktora godzina. A do zrobienia jeszcze tyle rzeczy. Dla nas doba powinna sie wydłuzyc o conajmniej szesc godzin, moze wtedy zdazylybysmy zrobic wszystko. Ocho moja mniejsza pociech wstala :-)
Musze spadac kochane, dziekuje za mile przyjecie z waszej strony, nawet nie wiecie jak mi poprawiłyscie humor. Buziaki dla was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Rany chwilke mnjie tru nie bylo a juz tyle zescie na klikaly.Ja robie wlasnie chinszczyzne na obiad,ale juz nie taka z torebki knorra ale calkiem swoja,warzywa mrozone hinskie,wieprzowinka i przyprawy.Ciekawe co mi z tego wyjdzie.Sadzac po zapachu to juz wyglada smakowicie.Ale lekarz sie na wacha ode mnie ......Pozniej nmadrobie cos cie pisaly bo teraz nie mam czasu.Idze mieszac w garach i troszke ogarnac domek,mieli mi zakladac nowy zyrandol i d...a,wszystko mam po rozstawiane po pokoju a zyrandol nadal stary wisi.

reklama
Do góry