reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny a jak z Waszym ciśnieniem w ciąży. Ja mam wysokie i lekarz przepisał mi leki które biore 2 razy dziennie i niby jest ok ale sie martwie czy nie zaszkodza dziecku
Ja jak bylam na wizycie, to do mojego gin zadzwonila jakas pacjentka i on jej tlumaczyl, ze to co jest napisane na ulotce, lub internecie to lepiej nie czytac i zaufac lekarzowi, ze na duzej czesci lekow jakie przepisuja w ciazy, jest napisane ze nie mozna. I polecil jej nie czytanie internetu, lub do konca nie wierzenie w ulotki, bo oni wiedza co robia i co moga zapisac :)

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
Az tak źle? Tez u niego byłaś? Mi kazał do niego iść mój lekarz
No właśnie u niego byłam i wyszłam właściwie nic nie wiedząc. Nic nie mówi, na końcu sama zapytałam czy jest w porządku bo już mnie wysyłał na krew... i strasznie mocno uciska brzuch... może u Ciebie będzie miał lepszy dzień [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ja jak bylam na wizycie, to do mojego gin zadzwonila jakas pacjentka i on jej tlumaczyl, ze to co jest napisane na ulotce, lub internecie to lepiej nie czytac i zaufac lekarzowi, ze na duzej czesci lekow jakie przepisuja w ciazy, jest napisane ze nie mozna. I polecil jej nie czytanie internetu, lub do konca nie wierzenie w ulotki, bo oni wiedza co robia i co moga zapisac :)

xrotgov3q3o4y33i.png
Bo producenci sie tak zabezpieczaja, ze na prawie wszystkim pisza, ze nie mozna. To tak jak z dziecmi, malo co mozna ponizej 3lat, a sie stosuje.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witam się z wami dziewczyny z rana. U mnie 14 tydzień. I zastanawia mnie jedna rzecz. ... dokładnie tydzień temu byłam na wizycie i ważyłam 74 kg ( tak wiem strasznie dużo :( ale taka już moja natura niestety ) a dziś się ważyłam i spadłam z wagi do 69.700 kg czy to normalnie w tak krótkim czasie tyle spać z wagi? Dodam że jem normalnie tak jak zawsze. Czy wam też tak waga spadła? ?

f2w3yx8ddqkwmvgt.png
Na wizycie badał Cię lekarz? Czy Ty sama rano, na czczo, bez ubrania? Bo ja w domu rano itp też ważę mniej niż u ginekologa po sniadaniu, obiedzie, w spodniach

f2w39n7303c24ozn.png

Jejku... Wkoncu doczytalamWas wkoncu, oszalalyscie :)
No i jak ją mam wejść na ten prywatny wątek? Jak to zrobić żeby był w obserwowanych?

reklama
Do góry