reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja już dzisiaj po wizycie. Wszystko ok. Tabletki na mdłości dostałam i od przyszłego tygodnia mam już przejść na te z II trymestru. i wizyta u gin 12.02
Super, ze wszystko ok!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
A dziewczyny, pytanko do was. Czy któraś z was ma może problem z zębami ? Wrazliwymi dziąsłami?
Kiedyś miałam, mój mąż też, problem zniknął całkowicie jak zrezygnowalismy z "normalnej" pasty (tzn reklamowany h, z górnej półki itd...)
Teraz robię pastę na bazie oleju kokosowego i zęby poprawiły się i mnie i mężowi :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jej kobietki ja to Wam troszkę współczuję. Mój mąż wszystko ogarnie w domu. Obiad zrobi, zakupy, prasowanie. Właśnie zasuwa z odkurzaczem [emoji16]ale to ja to tego nauczyłam bo w domu mama za nich wszystko robiła. Córkę też ogarnia bez problemu choć zrobił z niej małego chłopca. Żadne sukienki, różowy kolor ble, lalki ble. Za to pilka nożną super.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha moj tez w domu wszystko ogarnie, ale akurat takiego juz dostalam [emoji3]
Co do ubierania corki to moglby w sklepach przebierac godzinami w dziewczecym dziale[emoji23] Jego corcia musi byc najpiekniejsza [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Kiedyś miałam, mój mąż też, problem zniknął całkowicie jak zrezygnowalismy z "normalnej" pasty (tzn reklamowany h, z górnej półki itd...)
Teraz robię pastę na bazie oleju kokosowego i zęby poprawiły się i mnie i mężowi :)

0d1yrjjgtd95fou3.png
O proszę. A mozna prosic przepis??[emoji1]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A dziewczyny, pytanko do was. Czy któraś z was ma może problem z zębami ? Wrazliwymi dziąsłami?
Krwawienie dziąseł podczas szczotkowania w ciaży jest normalne. Cala śluzówka jest spuchnięta i wrażliwa. Ja też wypluwam pastę zkrwią ale niewielką ilością :) Gin mówi że normalne więc się nie martwię :)

Takie pytanie z innej beczki.. Od parę dni mam dużo więcej śluzu niż w 1 trymestrze - to normalne..? Przezroczysty, lepki, no taki normalny śluz... Ale ilość się zwiększyła, i nie wiem, czy mam się martwić, czy to normalne?
ja mam na odwrot wasnie taki sluz w 1 trymestrze mialam a teraz juz mniej
0d1yrjjgtd95fou3.png

My też chcemy gdzieś wyjechać na ostatnie wczasy we dwoje :D Macie może pomysł gdzie? Oboje kochamy góry ale wiadomo, że nawet nad morskie oko nie wejde z moim ciśnieniem. A wyjazd planujemy jakoś wiosną więc będę już z brzuszkiem. Jakieś pomysły?

ja za 2 tyg koncze 30lat od meza w pazddzierniku dostalam wakacje dwa tyg w grecji od 20 lipca :p ktore musze zamienic na spacery z wozkiem hahah
coz grecje musze zamienic na cos innego.. tez bym gdzies pojechala zobacze jak sie bede czula to moze w maju gdzies za granice a jak nie to jak maly sie urodzi to nad morze pojedziemy juz w czwórkę pod koniec sierpnia chocby na kilka dni

my w pazdzierniku przytulaliśmy sie UWAGA!!!!! az 3 dni w calym miesiacu bylam tak zajeta konczeniem remontu butiku ze nie w glowie mi amory byly cykle mam 28 dniowe przytulanki byly 14,15 i 20.10 i wasnie tego 20 zaszlam w ciaze choc wydawalo mi sie ze juz po owulce ale potem patrze a to był 14 dzien cyklu

Co do ubierania corki to moglby w sklepach przebierac godzinami w dziewczecym dziale[emoji23] Jego corcia musi byc najpiekniejsza [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Moj tez taki jest. A nawet bardziej dokladniejszy niz ja w sprzątaniu

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Jak mój raz ubrał swoją małą kuzynkę... Wyglądała jak jakaś uboga cyganka :D Nawet jej nie uczesał bo się bał że jej włosy wyrwie :D

reklama
Do góry