reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie no my lipcowki!!! Nie ze body spiochy i sweter
Pierwszy spacer wzkazany okolo 7 dni po porodzie ze wzgld na to halas drobnoustroje , I to gora 4o min co dzien mozna przedluzac , kapiel ja po 10 dniach wykapalam w wannie a tak to husteczki aby skore przyzwyczaic i ta mazia po porodzie mimo ze w szpitalu ja umyja husteczkami to ona wazna jest
Ubior nie przegrzewac ciala, mamy to szczescie ze beda letnie nasze bobo wiec msc mozna tylko spiochy z dlugim rekawemm bo pewnie bedzie kolo 29 stopni wiec nie body nie sweter eventualnie lekki kocyk i lekka czapeczka lub I bez
Ja Po mscu moja z marca to foto z polowy kwietnia miala 1 Msc
1515674001-e27401c16cad8b8f-aaaaaa.jpeg

A to dwa msce polowa maja I bylo cieplo nie przegrzewac to wazne
1515674092-06780d973680a346-aaaaaa.jpeg

Wiec lipiec to lato i co wazzne wyjsc do 11 i po 17 bo temp bedzie ciut nizsza niz upaly
Dlaczego spacer dopiero po 7 dniach od urodzenia?

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
@Nowaja16 świetny wynik :) ja miałam chyba tylko z trisomią 21 ciut gorszy wynik 18180 a resztę tak samo jak ty :)

Jakoś po tej trasie nocnej do Austrii nie mogę dojść do siebie mimo że spałam w aucie i jeszcze jak dojechaliśmy, ale to chyba nie to samo co w nocy, no nic, jakoś nadrobię :) za to mój padł godzinę temu.. Nie dziwię mu się, obudził się wczoraj o 10 rano i od tej h nie spał w ogóle... Jeśli się nie mylę to jakoś 27h bez snu.. masakra jakaś. Mówił że nie jest zmęczony a położył głowę do poduszki i usnął w sekundę :) niech odpocznie a jutro pozwiedzamy :)
1515688993-e5d87a6ee93934e8-aaaaaa.jpeg
prosto spod naszych drzwi ;)

p19u3e3kqpg2o92z.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ostatnia edycja:
@Nowaja16 świetny wynik :) ja miałam chyba tylko z trisomią 21 ciut gorszy wynik 18180 a resztę tak samo jak ty :)

Jakoś po tek trasie nocnej do Austrii nie mogę dojść do siebie mimo że spalam w aucie i jeszcze jak dojechaliśmy, ale to chyba nie to samo co w nocy, no nic, jakoś nadrobię :) za to mój padł godzinę temu.. Nie dziwię mu się, obudził się wczoraj o 10 rano i od tej h nie spał w ogóle... Jeśli się nie mylę to jakoś 27h bez snu.. masakra jakaś. Mówił że nie jest zmęczony a położył głowę do poduszki i usnął w sekundę :) niech odpocznie a jutro pozwiedzamy :)
1515688993-e5d87a6ee93934e8-aaaaaa.jpeg
prosto spod naszych drzwi ;)

p19u3e3kqpg2o92z.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja juz tak się bałam tych wyników bo mnie nastraszono ze dzieciątko może być chore przez ta moja mutacje genu modliłam się codziennie żeby było dobrze :) nasz miesiąc jest szczęśliwy wszystkie dzieciaczki zdrowe <3
Jej jak tam masz pięknie!

reklama
Jestem taka szczęśliwa tyle nerwów miałam przy odbieraniu tego wyniku myślałam że zemdleje z tej okazji kupiłam pierwsze maluskie bodziaki :D
Wierzę no i gratuluję zdrowego dzidziolka :) Też już mnie kusi żeby powolutko zacząć kupować te maluśkie ciuszki, ale mój twierdzi że jeszcze za wcześnie :/ Ale coś czuję że nie będę go słuchać :D

A to jaką masz mutację? Ja mam dwie MTHFR i PAI-1 ale od początku biorę metylowy kwas foliowy więc wierzyłam że będzie dobrze :)

Do góry