reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

NIe chce sie wtracac bo rzadko do Was zagladam ,ale mysle ze ona tak naprawde jeszcze o dziecku nie mysli, tylko z nudow jakies pierdoly pisze. Wczesniej nie pracowala, wiec sie jej nudzilo, wlasciwie ile ona ma lat- 19,20?
Najpierw pisala o slubie a teraz co kawaler sie rozmyslil? przed slubem na probe zamieszkaja - laska ma filmy jak nic.

reklama
Mnie to drażniło,od huhuhu...czasu,ale właściwie tylko Ataata o tym wiedziała,bo myślałam,że forum jest dla wszystkich i trzeba być tolerancyjnym,ale ile k...a można takim być.Myślałam też,że może Wy dziewczyny sobie o mnie źle pomyślicie...:-(
Jak widzę nie jestem sama...

no wlasnie wlazlam....laski...to niesamowite...no juz taka rybke puscilam ze glowa boli...trzeba by puscic posta na trzy strony pismem 120...moze zauwazy...
kiniusiu...witaj znowu...:-) widze ze praca rzemieslinicza wre....;-);-)

Czesc Beatka. Milo Cie czytac:-):-):-)
Tak najpierw mial byc slub i dziecko w noc poslubna, potem dziecko juz teraz, potem slub odwolany, b aja tylko razem zamieszkac...ano i jeszcze sunia mala byc szyta "przez inernet", ale potem krawcowa sie znalazla.:confused::confused:. Najwazniejsze decyzje zyciowe traktuje jak zmiane koloru wlosow. NIedojazal jeszcze emocjonanie. Ciekawe co na to Ukochany;-):-)
Kiniusia ja tez mysla ze zleo mnie pomysicie:rofl2::rofl2::rofl2:

Dziewczyny ona juz nie napisze pewnie bo do tej pory nie odezwala sie a byla zalogowana przed 17:00 dzis bo sparwdzalam, wiec czytala co bylo pisane dzis tu na watku.

A tak wogole to musze powiedziec ze sie gorzej czuje tzn kreci mi sie w glowie,bylam z dzieckiem n aogrodku i sie po bujalam troche na chustawce bujanej i takiego mialam odlota ze szok,teraz nadal mi sie kreci i mi jakos dziwnie....

A dla niej rozmiaru nie bylo:-:)-:)-(
Iwonka to chyba w ciazy normane tak reagowac. Jestes teraz bardziej wrazliwa, hormony skacza.............

reklama
Czesc FIFI -Dziewczyny mowie Wam, ze tam dlugo jeszcze slubu i dziecka nie bedzie. Z nudow cos tam pisala, dla mnie ograniczony dzieciak i tyle. Nawet wyslowic sie nie umie, bardzo proste dziewcze.

Do góry