iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
My jemy teraz kluchy leniwe,ja to polalam sobie duza iloscia masla i bulka i mocno po slodzilam
jakos na slodkosci mnie nalecialo:-):-):-):-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie Iwonka błąd przy pisowniCloe w jakim 4 miesiacu? W 4 tygodniu:-)
Leika kim ty jesteś z zawodu jeśli można spytać? zawsze udzielasz tak mądrych i wyczerpujących odpowiedzi czasem az mi przy tobie głupio ze względu na mój prosty językOla - to jest tzw konflikt grup głównych. Nie tak czesty jak konflikt RH, ale też poważny, dobrze, że jesteś pod dobrą opieką lekarza, ty i dziecko.
Powodzenia w szukabiu domu? No wlasnie a wy kupujecie juz gotowy dom czy sama ziemie?
Leika kim ty jesteś z zawodu jeśli można spytać? zawsze udzielasz tak mądrych i wyczerpujących odpowiedzi czasem az mi przy tobie głupio ze względu na mój prosty język![]()