Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
) a po masowaniu miałam wrażenie, że jest gorzej (a to oczyszczał się kanalik) aż w końcu poszłam do okulisty. Kazała dalej masować i zapisała floxal. Jak ustąpił stan zapalny to zrobili zabieg. Okazało się, że kanalik łzowy był zarośnięty błonką. Bałam się tego zabiegu, bo się naczytałam strasznych rzeczy, a okazało się, że nie było tak źle. Zabieg był na sali operacyjnej, podali Martynce znieczulenie przez maseczkę i po 15 minutach było po wszystkim i można było towarzyszyć dziecku. Jutro jedziemy do kontroli, ale od tej pory nie było ani razu ropki.Elahar - jak dlugo uzywaliscie tych kropelek? u nas dzis wlasnie mija 7 dzien i nie wiem co dalej czy dawac czy nie.Nie bylam bezposrednio z corcia u okulisty,wiem tylko ze zalecił po jednej kropelce raz dziennie ale nie weim jak dlugo....Oczka juz lepiej wygladaja,nie sklejaja sie,czasem w kaciku oczka ma jeszcze
Nie wiem co robic??

Kurcze to mowisz ze 1 kropelka to za malo...szkoda ze juz minal ten tydzien:-(
to co ja mam teraz zrobic wkraplac jej dalej z zwiekszona dawka czy tak jak piszesz tylko ta woda? A czy jak wroci ropka to moge znow wkraplac jej te kropeki czy lepiej juz inne?
Niestety nie mam mozliwosci isc tutaj do okulisty,a tuteisze polozne kaza mi jeszce czekac,bo moze samo przejdzie.