Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja nie brałam. Ani przed pierwszą ciążą ani teraz przed tą drugą. Clo chyba bierze się przy cyklach bezowulacyjnych. ChybaDziewczyny a powiedzcie mi co to jest to clo? Wszystkie to bierzecie? Bo u mnie to ja biore kwas foliowy a wczesniej bralam symfolik przez 3 cykle. A teraz od tygodnia moj partner bierze fertil men.
Udanego wyjazduHehe kurde ale fajnie , ze jesteście [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
:* tule i postaraj się nie myślećNiby tak ale i tak smutno mi...No nic nie ma co sie mazac tylko juz czas wkrecac sie w urojona ciaze wszak to juz 3 dpo i pora na pierwsze wymyslone objawy[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Obstawiam,że jestem dziś 2dpo, tempka skoczyła zobacze co jutro dwie apki mi pokażą jak tempke zmierze czyA u Ciebie jak tam z ovu sprawy się maja?![]()
Jak nie było seksów to lepiej niech wcześniej pezyjdzie i do dziełaNo właśnie jeszcze nie, tak się zanosiło wczoraj ale się uspokoiło. Teoretycznie jutro powinnam być już w 1wszym tygodniu![]()