Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie brałam. Ani przed pierwszą ciążą ani teraz przed tą drugą. Clo chyba bierze się przy cyklach bezowulacyjnych. ChybaDziewczyny a powiedzcie mi co to jest to clo? Wszystkie to bierzecie? Bo u mnie to ja biore kwas foliowy a wczesniej bralam symfolik przez 3 cykle. A teraz od tygodnia moj partner bierze fertil men.
Udanego wyjazduHehe kurde ale fajnie , ze jesteście [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
:* tule i postaraj się nie myślećNiby tak ale i tak smutno mi...No nic nie ma co sie mazac tylko juz czas wkrecac sie w urojona ciaze wszak to juz 3 dpo i pora na pierwsze wymyslone objawy[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Obstawiam,że jestem dziś 2dpo, tempka skoczyła zobacze co jutro dwie apki mi pokażą jak tempke zmierze czyA u Ciebie jak tam z ovu sprawy się maja?![]()
Jak nie było seksów to lepiej niech wcześniej pezyjdzie i do dziełaNo właśnie jeszcze nie, tak się zanosiło wczoraj ale się uspokoiło. Teoretycznie jutro powinnam być już w 1wszym tygodniu![]()