O'Hara
Fanka BB :)
Cześć księżniczki, mamy pozytywa
![]()
Polecą wióry![]()
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie coś u mnie szyby zadrżały i zastanawiałam się co to?! Już wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Cześć księżniczki, mamy pozytywa
![]()
Polecą wióry![]()
DziałaćCześć księżniczki, mamy pozytywa
![]()
Polecą wióry
No mój termin prawie na naszą 7 rocznice ślubu
Ja chciałam w lato rodzić drugie bo jedno z zimy mam, teraz jesień wypada no hu* niech będzieA mój taki ni w pizde ni w oko szczerze powiedziawszy [emoji23] No ale to dobra okazja by uczynić go pamiętnym![]()
Ja chciałam w lato rodzić drugie bo jedno z zimy mam, teraz jesień wypada no hu* niech będziechoć szczerze powiedziawszy styczeń na poród jak dla mnie zajebis**
![]()
Pierwszy dzien cyklu dodaj tydzien, dodaj rok odejmij 3 miesiace. Podaj 1 dc to policzeA bym chciała w tym cyklu. Oj jak by mi pasowało. A jak sie wylicza termin z miesiączki?
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
DokładnieNo właśnie, nie wybrzydzajmylatem bym sobie nad morze pojechała z brzuchem i te piękne ciążowe sukienki [emoji7] potem trochę kijowo ze spacerami ale jak się poszczęści i będzie ciepła jesień to tez będzie okison
![]()
1 styczeń [emoji16]Pierwszy dzien cyklu dodaj tydzien, dodaj rok odejmij 3 miesiace. Podaj 1 dc to policze