O'Hara
Fanka BB :)
Ja wspominam super, urodziłam bez znieczulenia i naciecia. Nieraz gorzej okres znosiłam, takze bez histerii![]()
O! I takie sprawozdanie mi się podoba! U mnie będzie tak samo! Jestem tego pewna!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wspominam super, urodziłam bez znieczulenia i naciecia. Nieraz gorzej okres znosiłam, takze bez histerii![]()
Wyluzka tambo dobrą posade stracisz
![]()
Nic już nie mówię bo znów będzie że nakręcam [emoji23]Katiiiii kiedy czułaś to zagnieżdżanie ? Jeeeezu dzis jest 6dpo i ciągnie mnie z lewej strony w dole . Miałam wyluzować wieeeeeem ale juz za blisko do cholernej małpy sie zrobił i choćbym kutwa chciała Ohara to chyba nie dam rady . Potrzebuje opr od prezesowej [emoji12][emoji8][emoji173]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Orginalne ma imięRoch juz zdrowy jak ryba[emoji4] ja tez lepiej sie czuje bo se kieliszek wina nalalam[emoji12]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie d...chcialo urwac bo mialam krzyzowe bole i kosc ogonowa mi strzelila ale urodzilam w trzy godzinki...inna sprawa ze przyjechalam do szpitala z rozwarciem 6 cm bo tort dla brata pieklam[emoji23]O! I takie sprawozdanie mi się podoba! U mnie będzie tak samo! Jestem tego pewna!![]()
Ja miałam 3 cm jak byłam w szpitalu, jesteś prze artystkaMnie d...chcialo urwac bo mialam krzyzowe bole i kosc ogonowa mi strzelila ale urodzilam w trzy godzinki...inna sprawa ze przyjechalam do szpitala z rozwarciem 6 cm bo tort dla brata pieklam[emoji23]
Brat przyjechal z rodzina , gadaja przed domem a ja z torba wychodze i mowie, ze juz jade a oni mysleli ze se jaja robie[emoji23] mlody urodzil sie w urodziny brata[emoji4] lekarz mnie badal i pyta co tak pozno a ja, ze tort konczylam piec i golabki chcialam jeszcze zjesc[emoji12]Ja miałam 3 cm jak byłam w szpitalu, jesteś prze artystka![]()
Hahaha dobreBrat przyjechal z rodzina , gadaja przed domem a ja z torba wychodze i mowie, ze juz jade a oni mysleli ze se jaja robie[emoji23] mlody urodzil sie w urodziny brata[emoji4] lekarz mnie badal i pyta co tak pozno a ja, ze tort konczylam piec i golabki chcialam jeszcze zjesc[emoji12]
Polozna powiedziala mi, ze nastepne urodze szybciej i tego sie trzymam[emoji12]Hahaha dobreja zaczęłam cokolwiek czuć przy 4.5 wczesniej nie, jak mi lekarka powiedziala- Ale tu 3cm rozwarcia jest mialam wielkie oczy haha