Margana
Fanka BB :)
Dokladnie, wiele modeli ma dodatkowa maseczke dla dziecka.Ja kupilam i sa nakladki rowniez dla dziecka, to mnie zachecilo do kupna![]()

Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie, wiele modeli ma dodatkowa maseczke dla dziecka.Ja kupilam i sa nakladki rowniez dla dziecka, to mnie zachecilo do kupna![]()
Duomox to podstawowy antybiotyk podawany ciezarnym. Oczywiscie tylko w razie koniecznisci, a angina raczej wymaga podania antybiotyku. Choroba na pewno dzidzi zaszkodzi, ten antybiotyk raczej nie[emoji5]No jedna miala angine chyba, ale to tez raczej nie bezpieczne. W sumie nie wiem co bedziej, czy mocny antybiotyk czy choroba :/ a ta druga katar, lekki kaszel.
O to jeszcze lepiejNie, nie z farmacja, ale z medycyna[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
A gdzie kupowalyscie i jaki? Jakies polecenia? Bo nie znam sie na tym za bardzo. Pamietam, ze moja siostra uzywala jako dziecko, ale nie pamietam, gdzie kupione, ja raczej nie mialam nieprzyjemnosci potrzebowania tego wczesniejJa kupilam i sa nakladki rowniez dla dziecka, to mnie zachecilo do kupna![]()
To prawda, znam pare kobiet, ktore wzbranialy sie przed braniem lekow, a w efekcie to choroba w koncu im zaszkodzila bardziej, niz zrobilyby to antybiotyki.Duomox to podstawowy antybiotyk podawany ciezarnym. Oczywiscie tylko w razie koniecznisci, a angina raczej wymaga podania antybiotyku. Choroba na pewno dzidzi zaszkodzi, ten antybiotyk raczej nie[emoji5]
Jak by coś mnie delikatnie dotykało od środka ciężko opisać to uczucie jedno jest pewne nie da się pomylić z niczym innym [emoji5]
A gdzie kupowalyscie i jaki? Jakies polecenia? Bo nie znam sie na tym za bardzo. Pamietam, ze moja siostra uzywala jako dziecko, ale nie pamietam, gdzie kupione, ja raczej nie mialam nieprzyjemnosci potrzebowania tego wczesniej![]()
A gdzie kupowalyscie i jaki? Jakies polecenia? Bo nie znam sie na tym za bardzo. Pamietam, ze moja siostra uzywala jako dziecko, ale nie pamietam, gdzie kupione, ja raczej nie mialam nieprzyjemnosci potrzebowania tego wczesniej![]()
O to jeszcze lepiejwyczytałam, że nospa przez to, że rozluźnia może powodować rozluźnienie szyjki. Ja już biorę prawie 3 tygodnie 3 razy dziennie. To możliwe, żeby tak działała?zawsze czytałam zresztą gin też mi tak mówiła, że działa przeciwporonnie i faktycznie jak mi ją włączyła to plamienia ustały całkowicie ale teraz się przestraszyłam i nie daje mi to spokoju
Duomox to podstawowy antybiotyk podawany ciezarnym. Oczywiscie tylko w razie koniecznisci, a angina raczej wymaga podania antybiotyku. Choroba na pewno dzidzi zaszkodzi, ten antybiotyk raczej nie[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017