reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja akurat będę na diecie bo mój synek miał skaże białkowa, kołki i wiem że jak uważałam na to co jem to było lepiej pisze to po doświadczeniu, u mnie znajome Te uważamy na to co jedzą ale są przypadki że matki jedzą wszystko a dziecku nic nie jest, trzeba obserwować malucha

reklama
Mój właśnie poszedł na poranne zjazdy a ja dopiero wstałam :D mamy pensjonat na szczycie góry hehe także ogarniam się właśnie, on zjeździe parę razy i widzimy się na dole na śniadaniu przy pięknych widokach :) dziś zmiana miejsca bo obecnie jesteśmy w Imst i pojedziemy do słynnego Insbrucka - skoki narciarskie często tam są ale akurat nie trafiliśmy - i tam zaszalejwmy bo śpimy w hiltonie :D jedną noc j później jedziemy do Salzburga :) miasto Mozarta a my oboje po szkołach muzycznych a on już w ogóle pianista także może być ciekawie i stamtąd ze środy na czwartek jedziemy już do Pl :) przeżycia cudowne bo takich gór na pewno u nas nie ma :) Alpy polecam :)

p19u3e3k07swjokw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Zazdroszczę! Koniecznie wrzuć w wolnej chwili jakieś fotki. Aż mi się zima ze śniegiem zamarzyła :p

Witamy sie w 17 tyg [emoji7][emoji7][emoji7]

Wczoraj mialam dzien lenia. A dzis z rana musialam "uspac " D bo po nocce byl. Zadzwonilam do przychodni odnosnie waznosci badan. Bo minal juz miesiac od dnia wizyty i wystawienia skietowania. A wizyta dopieto 24.,pani w rejestracji powiedziala ze nie powinno byc problemu z badaniami.
Zdjadla sniadanko i sobie leze bo dzieciaki spia. Musze dzis jakies ciasto zrobic zeby D wzial do pracy na noccke bo ma jutro urodziny. Staruszek 33 lata skonczy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja akurat będę na diecie bo mój synek miał skaże białkowa, kołki i wiem że jak uważałam na to co jem to było lepiej pisze to po doświadczeniu, u mnie znajome Te uważamy na to co jedzą ale są przypadki że matki jedzą wszystko a dziecku nic nie jest, trzeba obserwować malucha
Mojemu na szczęście nic nie szkodziło. Najpierw trochę uważałam co jem, a jak miał 2,5 miesiąca były święta i nawet kapustę z grochem jadłam. Mogłam jeść absolutnie wszystko. Oby z 2 też tak było :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Mój właśnie poszedł na poranne zjazdy a ja dopiero wstałam :D mamy pensjonat na szczycie góry hehe także ogarniam się właśnie, on zjeździe parę razy i widzimy się na dole na śniadaniu przy pięknych widokach :) dziś zmiana miejsca bo obecnie jesteśmy w Imst i pojedziemy do słynnego Insbrucka - skoki narciarskie często tam są ale akurat nie trafiliśmy - i tam zaszalejwmy bo śpimy w hiltonie :D jedną noc j później jedziemy do Salzburga :) miasto Mozarta a my oboje po szkołach muzycznych a on już w ogóle pianista także może być ciekawie i stamtąd ze środy na czwartek jedziemy już do Pl :) przeżycia cudowne bo takich gór na pewno u nas nie ma :) Alpy polecam :)

p19u3e3k07swjokw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
cudnie my tez planowalismy tez austrie z dzieci ale jak maz dowiedzial ze jestem w ciazy to powiedzial ze nigdzie nie jedziemy.Przy moich sklonnosciach do kontuzji i nogi w gipsie

Mojemu na szczęście nic nie szkodziło. Najpierw trochę uważałam co jem, a jak miał 2,5 miesiąca były święta i nawet kapustę z grochem jadłam. Mogłam jeść absolutnie wszystko. Oby z 2 też tak było :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Szczesciara ze moglas jesc jedno ,ja do pol roku sie pilnowalam. Pamietam jak dzis zjadlam u mamy gotowany groszek z marchewka to mlody taki wzdec dostal ze brzuszek napiety. Dlatego musialam sie pilnowac jal skoczyl pol roku to powoli wracalam do normy z jedzeniem. A tak to wszystko gotowane ,zero straczkow,gazowanego.

reklama
Witamy sie w 17 tyg [emoji7][emoji7][emoji7]

Wczoraj mialam dzien lenia. A dzis z rana musialam "uspac " D bo po nocce byl. Zadzwonilam do przychodni odnosnie waznosci badan. Bo minal juz miesiac od dnia wizyty i wystawienia skietowania. A wizyta dopieto 24.,pani w rejestracji powiedziala ze nie powinno byc problemu z badaniami.
Zdjadla sniadanko i sobie leze bo dzieciaki spia. Musze dzis jakies ciasto zrobic zeby D wzial do pracy na noccke bo ma jutro urodziny. Staruszek 33 lata skonczy.

Oj tam staruszek :p Pochwal się co tam pysznego upieczesz :) Ja jutro będę się witać w 16 tygodniu [emoji173]

Do góry