Agatka29
Fanka BB :)
Pieczarki jadłam, prawdziwki może cięższeA nie wolno grzybow w ciazy ? Mam zamiar zrobic dzisiaj poeczarkową![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pieczarki jadłam, prawdziwki może cięższeA nie wolno grzybow w ciazy ? Mam zamiar zrobic dzisiaj poeczarkową![]()
Poczytaj na ten tematNo nie wiem, tu bym akurat uwarzala
Dokładnie zdrowie najważniejsze!!Cala rodzina i znajomi takie mają przeczucie, mi jest obojetnebyle zdrowe
![]()
Hmm w sumie się nie zastanawiałam nad tymSwietniena dziewczynkr mam trzy duze kartony ciuszkow, gorzej na chlopca. I tez mysle czy do szpitala pakowac 1 czy 2 rozmiary ciuszkow, a wy jak uwarzacie ?
![]()
Poczytaj na ten tematPo co odmawiać sobie tego co lubisz, kolejne miesiące
![]()
Ja też jadłam i pieczarki i prawdziwki.Pieczarki jadłam, prawdziwki może cięższe
Hmm w sumie się nie zastanawiałam nad tymDobrze, że rodzimy w taką porę roku, że nie trzeba za dużo ubierać na dziecko i zabierać ze sobą jakiś śpiworków itp. Ja może wezmę jedne body czy pajacyka w rozmiarze 62
Dużo miejsca nie zajmie w torbie
![]()
Mój właśnie poszedł na poranne zjazdy a ja dopiero wstałamNo ciekawe jak to będzie z tymi naszymi porodami, czy któraś w ogóle urodzi zgodnie z terminem![]()
A jak tam na wyjeździe? Kiedy wracacie?
ja kupilam taka duża" c" i jest rewelacyjna dzieci chca mi zabierac EAIaIQobChMIstfxhcTZ2AIVA8AYCh2D_gHGEAQYASABEgLAKvD_BwE. Udalo mi sie za 50 zl bo dziewczyna miala dwie jddna dostala w prezencie i nowa mi sie udaloTo pewnie indywidualna sprawa. Mi jest ciezko np. na lewym, wydaje mi sie, ze dziecko jest bardziej po tej stronie, bo tez bardziej mi brzuch tam sterczy.
Ja dlatego albo spie plecami do mezai sie o niego opieram albo ukladam sobie koldre za plecami. Planuje tez zakup poduszki takiej dlugiej, zeby lepiej mi bylo zostac na boku, bo wczesniej spalam tylko na brzuchu. Teraz na plecach mi sie niedobrze robi od razu, wiec tez pare razy jak sie odwrocilam na plecy podczas snu to budzilam sie ze strasznymi mdlosciami.
Tzn ja wezmę więcej ale z rozmiaru 56, a tych 62 może 2 rzeczyJa myslalam wiecej wiekszych zabrac, czyli 62 i pare 58. Cale sZczescie, obejdzie sie bez czapeczek, szaliczkow, kombinezonow itp ;p chociaz takie zimowe misie są najslodsze <3