G
gosc12
Gość
Mnie ostatnio znajoma złapała na tym, że podchodzę do różowych ciuszkówa ja nawet uwagi na to nie zwróciłam
![]()
Rozowe najszybciej rzucaja sie w oczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie ostatnio znajoma złapała na tym, że podchodzę do różowych ciuszkówa ja nawet uwagi na to nie zwróciłam
![]()
Tylko, że mój wcześniak był dużylezalysmy 4 na sali, 3 o czasie 40 tydz i tylko jeden dzieciaczki był większy od mojego
także nigdy nie wiadomo
![]()
Ja nie widziałam nigdzie rozmiaru 58, albo 56 albo 62 a miedzy 56 a 62 jest już widoczna różnica.
Wiesz, ja karmię już ponad 25 miesięcy bez przerwy i nigdy nie stosowałam żadnych diet na czas karmienia. Jadłam to co zawsze i żadne z dzieci nie miało problemów z brzuszkiem. Ja urodziłam po godz 2, a na pierwszy obiad po porodzie w szpitalu dostałam kotleta schabowego z sosem grzybowym i surówkę z kapusty kiszonej.No nie wiem, tu bym akurat uwarzala
No nie wiem, tu bym akurat uwarzala
Mam to samo! Dłonie mi sie wysmukliły, każdy mi mówi że bardzo schudłam na buzi i ramionanch. Waga cały czas na zero. Nawilżam sie 2 x dziennie ale niestety rozstępy na brzuchu już mi wychodzą;/ Takie typowo ciażowe. Piersi już też w pręgachCześć wam dziewczyny! jak zdrówko ?my dziś byliśmy na morfologi, tak się zestresowałam że krew mi nie chciała polecieć, przez co byłam dwa razy kuta i teraz mam siniaczka
w środę mam wizytę u ginekologa, nie mogę się doczekać
i pytanko do was, często się słyszy o tym, że w ciązy puchną palce itp a mi wręcz przeciwnie... pierścionek który miałam dopasowany lata mi po palcu, może to coś oznaczać?
![]()
Spokojnie jeszcze Ci zdążą spuchnąć. Z reguły dzieje się to w 3 trymestrze. Najgorzej jest latem. Obrzęki to nic fajnego więc niech Ci się do nich nie spieszy.Cześć wam dziewczyny! jak zdrówko ?my dziś byliśmy na morfologi, tak się zestresowałam że krew mi nie chciała polecieć, przez co byłam dwa razy kuta i teraz mam siniaczka
i pytanko do was, często się słyszy o tym, że w ciązy puchną palce itp a mi wręcz przeciwnie... pierścionek który miałam dopasowany lata mi po palcu, może to coś oznaczać?
![]()
Mnie dzisiaj oczy się zamykająCześć wam dziewczyny! jak zdrówko ?my dziś byliśmy na morfologi, tak się zestresowałam że krew mi nie chciała polecieć, przez co byłam dwa razy kuta i teraz mam siniaczka
![]()