reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja to zaczęłam skromnie, ale mama zaszalala :D Właśnie dowiedziałam się, że jeszcze dwie paczki do mnie idą... ale to zakupoholiczka, więc nie ma co się dziwić ;) Przyznaję, że to bardzo miłe. A jak dzisiaj mój M rozmawiał ze swoją mamą, to pochwalił się, że moja mama wysłała nam ubranka. A że teściowa nie chciała być gorsza powiedziała, że zrobi nam przelew i żeby kupić coś od niej dla dzidziusia, bo ona się nie zna :D Szalone babcie :D

No ja na teściowa to liczyć nie mogę. Jak nie mielismy to chciała żeby było a teraz bez rewelacji, a ostatnio mi powiedziała,ze duzo wazę i ze mam duży brzuch jak na 5 miesiąc [emoji15]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
No ja na teściowa to liczyć nie mogę. Jak nie mielismy to chciała żeby było a teraz bez rewelacji, a ostatnio mi powiedziała,ze duzo wazę i ze mam duży brzuch jak na 5 miesiąc [emoji15]

Te teściowe to tak maja. Moja dzień przed wigilijna się mnie dopiero pierwszy raz zapytała jak się czuje! W 14 tc.

Nieźle., to masz teściowa niezle ziolko [emoji53] [emoji37] ... To moja to teraz też i ciuszki kupi pod mój gust bo wie jaki mam i że jak mi się nie spidoba to nie założę i zawsze że strachem mi pokazuje [emoji23] , i pampersy przywiezie... Więc ja nie mogę narzekać

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahah czy mamy tą samą teściową

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Te teściowe to tak maja. Moja dzień przed wigilijna się mnie dopiero pierwszy raz zapytała jak się czuje! W 14 tc.

Moja obrazila sie jak bylam w 15tc i nie odzywa slowem do teraz. Mala ma prawie 10miesiecy - Tesciowie jej nie widzieli. Przebijecie to? [emoji52]

Moja obrazila sie jak bylam w 15tc i nie odzywa slowem do teraz. Mala ma prawie 10miesiecy - Tesciowie jej nie widzieli. Przebijecie to? [emoji52]

Omg. Chyba nie. Teraz moja była zawiedziona, ze z mojego brzucha nie wywróżyła chłopka. ;) bo twierdziła, ze mój brzuch( którego prawie widać nie było) ma taki kształt jak na chłopca.

Ja to chyba też mam duży, bo dzisiaj babeczka w laboratorium pyta czy to końcówka... :p Póki co przytylam 3 kg. Nie wiem czy to dużo czy normalnie, ale tylko brzuszek i piersi mi rosną. A reszta narazie bez zmian.

Hahah czy mamy tą samą teściową

Hahah oby nie [emoji12][emoji12][emoji12] ale moja jeszcze „młoda „ jest i ma kryzys zostania babcia.... Niby jest spoko ale jak cos powie.... moje przyjaciółki mi zawsze mówiły;” poczekaj jak dziecko sie urodzi moja do tego czasu tez była zaczepista”... i jak widać sie zaczyna [emoji58] ale sie nie dam.
A to ,ze nie wypada takich rzeczy mówić kobiecie a ju napewno nie ciężarnej (i zreszta wcale tak złe ze mna nie jest widzialyscie) to juz do kultury osobistej sie zalicza, a raczej braku

No to wygrywasz konkurs na teściowa [emoji15]

Omg. Chyba nie. Teraz moja była zawiedziona, ze z mojego brzucha nie wywróżyła chłopka. ;) bo twierdziła, ze mój brzuch( którego prawie widać nie było) ma taki kształt jak na chłopca.
A jaki to kształt na chłopca? Mój okrągły jak piłka, a mąż twierdzi że jak globus :D Będziemy mieć córeczkę :)
Kurcze jak czytam co piszecie, to stwierdzam, że moja teściowa jest całkiem ok...

reklama
Do góry