reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Oliwka
emoji7.png
emoji106.png
a moja siostra ma Lenka.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUO
Dla dziewczynki mamy ale dla chlopaka wlasnie nie
to proszę się pochwalić jak córeczka będzie miała na imię :)

@nieagatka a jak chce jakieś dodatkowe szczepienia np. Rotawirusy to jak ?
I przrtłumaczysz mi te szczepienia co są w standardzie Zobacz załącznik 835821

Tak te sa standardowe.
U mnie rota trzeba sobie samemu kupic w aptece i przyniesc na szczepienie. Bardzo wazne, zeby trzymac ja przez ten czas w lodowce. Szczepi sie po 2, 4 i 6 miesiacu. Szczepionka jest do picia, wiec nie ma igly [emoji4] Nazywa sie Rotateq i kazda dawka to jakies 70€

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji23][emoji23][emoji23]
Dobrze ze mam bialy kombinezonik na wyjscie ze szpitala i moze biale body dokupie tak gdyby faktycznie byla niespodzianka. Najgorszy problem bylby z imieniem. Nie mam kompletnie pomyslu na imie w miare miedzynarodowe krotkie i ladnie sie odmieniajace. Jakies propozycje?

Adrian, Damian, Adam, Igor?
Nie sa to co prawda moje typy, ale sa miedzynarodowe, krotkie i latwo sie odmieniajace [emoji4]
Swoja droga jak ma byc dziewczynka to dziewczynka. Nie kus losu [emoji12]

reklama
Tak te sa standardowe.
U mnie rota trzeba sobie samemu kupic w aptece i przyniesc na szczepienie. Bardzo wazne, zeby trzymac ja przez ten czas w lodowce. Szczepi sie po 2, 4 i 6 miesiacu. Szczepionka jest do picia, wiec nie ma igly [emoji4] Nazywa sie Rotateq i kazda dawka to jakies 70€

70€ za sztukę ....hmmmm szczepiłas?
Ja chcę

Do góry