reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja przed wizyta muszę zbadać jaka mam krew (wiem jaka bo przed ciąża sprawdzałam, ale zgubiłam wynik i muszę powtórzyć bo trzeba mieć papierek) :)

f2w39n7303c24ozn.png
Jeśli robiłaś w Diagnostyce zaloguj się na swój PESEL. Ja odkryłam jakieś wyniki sprzed 6 lat [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie kochane :* ja dziś mam wizytę o 16 ale bez usg bo u mnie trzeba się umawiać na inny termin chodzę do luxmedu prywatnie ale ze miałam prenetalne ponad 2 tygodnie temu to zapisze się za 2 tygodnie na usg :)

Hej dziewczynki :)
Mnie dziś od rana głowa pęka :/
Chyba przez te wiatry, w nocy nie dało się spać.
Trzymma mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :)
Ja teraz idę 28.01 w na spr samej szyjki mam podjechać do szpitala, a wizyta dopiero 12. 02
Agatka pij dużo wody. Wypij duszkiem pełna szklankę wody. I za jakiś czas powtórz. Czasami naprawdę działa cuda.

Ja póki co zrobiłam jedno zdjęcie w skończonym 14 tc :) Mam w planie robić co 2 tygodnie. Nawet mi nie mów o wadze bo ostatnio na wizycie szok przeżyłam i się zdołowałam.
21.11 - 71,6kg
05.12 - 72,6kg
28.12 - 72,6 kg
16.01 - 74,4kg
Czyli w ciągu niecałych 3 tygodni nagle przytyłam 1,8kg :szok: Masakra. Na szczęście biorąc pod uwagę całość to póki co przybrałam 2,8kg.
Olu ja już nawet o tym nie mysle. Najpierw z 52 kg ( 160 cm wzrostu) , przytylam 10 kg po hormonach i sterydach przed ciąża. W 8tc wazylam 64 kg. Teraz nawet ma wagę nie wchodzę bo widzę że brzuch mi rosnie w zastraszającym tempie, a kalkulator ciążowy pokazuje że mogę dobić do 82 kg !!! [emoji85][emoji379]
Od 8tc chodzę w spodniach ciazowych , ponieważ w tyłku mam r.36 a w brzuchu ok r 44

Hej kobietki. Ni też głowę dziś rozsadza. Już w nocy mnie ból obudził. A liczyłam na spokojny sen po wizycie. Ech te migreny mnie wykańcza.
Kolejną wizyta 15.02. Czyli 4 tygodnie. Jakoś wytrzymam.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Darka spróbuj szklanka zimnej ( nie lodowatej) wody duszkiem . Jak tylko wysiuszasz powtórz. Woda zdrowa w ciąży a może i tobie pomoże.

reklama
Witajcie kochane :* ja dziś mam wizytę o 16 ale bez usg bo u mnie trzeba się umawiać na inny termin chodzę do luxmedu prywatnie ale ze miałam prenetalne ponad 2 tygodnie temu to zapisze się za 2 tygodnie na usg :)
Też chodzę do luxmedu :)
Ale ja tam mam abonament z pracy, więc tam prowadzę ciążę

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry