reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny w kwietniu idę na wesele i już się zastanawiam.... Chciałabym długą suknie bez jakiegoś dekoltu.. Coś takiego jak na zdjęciu tylko błękitna albo pudrowy róż :) co myślicie?? Będę pewnie ją szyła...
1516361245-86ca594439438d31-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k9w4jmjap.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Cudna [emoji7] Ja zastanawiam się co najlepiej ubrać na chrzciny i ślub cywilny, takie 2w1 :D Planujemy w sierpniu o ile wszystko ogarniemy :) Jak nie to wrzesień :)

reklama
Cześć dziewczyny, ale u mnie była ciężka noc obudziłam się po 4 nad ranem i dziękuję bardzo miałam już po spaniu :( przysnęłam coś jeszcze koło 7 ale zaraz musiałam wstawać bo jechałam na krew zrobić TSH i grupę krwi, niby mam karteczkę z grupą ale chcę zrobić to podwójne badanie żeby wydali mi tą kartę z grupą, niby teraz jest to potrzebne do planowanych cesarek. No więc jak się obudziłam o tej 4 to się kręciłam do po 5 i w końcu wzięłam komórkę do ręki i zaczęłam sobie czytać o porodzie naturalnym i o połogu i depresji poporodowej i tak mnie nastraszyli że o spaniu już w ogóle nie było mowy. Serio coraz bardziej się zastanawiam nad CC :O

Ja tez bym wolala cesarke, bo boje sie porodu. Ale z drugiej strony zaraz po urodzeniu trzeba byc na chodzie a po cc ciezko. :/

Ja tez bym wolala cesarke, bo boje sie porodu. Ale z drugiej strony zaraz po urodzeniu trzeba byc na chodzie a po cc ciezko. :/
Ja tam nie wiem w sumie co bym wolała, niby porób naturalny ze znieczuleniem zewnątrzoponowym to super sprawa, więc jeśli nie będzie przeciwwskazań do porodu siłami natury to znieczulenie chcę na pewno :p

Ja też myślę ze raczej naturalny ale wiadomo roznie bywa... dziewczyny mnie boli posladek bardzo często miala tak ktoras z Was?:/

Cudna [emoji7] Ja zastanawiam się co najlepiej ubrać na chrzciny i ślub cywilny, takie 2w1 :D Planujemy w sierpniu o ile wszystko ogarniemy :) Jak nie to wrzesień :)

Super :) 2w1 :) My planujrmy chrzest dopiero na grudzien, miedzy swietami :p małe bedzie mialo pol roczku wiec o wiele latwiej :p na internecie jest duzo ladnych sukienek, ale lepiej wejsc do sklepu, dotknac przymierzyc :)

Jestem po jednej cesarce, i powiem że długo dochodzi się do siebie. Brzuch bardzo boli. Jak to po operacji. Nie miałam planowanego cc tylko nie dałam rady urodzić córki, która miała 62cm :D tym razem też będę mieć na pewno długie dziecko i też pewnie będzie cc. O naturalnym, tzn siłami natury nic nie powiem bo nie wiem :)

Ja tam nie wiem w sumie co bym wolała, niby porób naturalny ze znieczuleniem zewnątrzoponowym to super sprawa, więc jeśli nie będzie przeciwwskazań do porodu siłami natury to znieczulenie chcę na pewno :p

Zs znieczulenie trzeba zaplacic wczesniej i wczesniej powiedziec, ze by sie chcialo tak ?

reklama
Dziewczyny w kwietniu idę na wesele i już się zastanawiam.... Chciałabym długą suknie bez jakiegoś dekoltu.. Coś takiego jak na zdjęciu tylko błękitna albo pudrowy róż :) co myślicie?? Będę pewnie ją szyła...
1516361245-86ca594439438d31-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k9w4jmjap.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Będziesz pięknie wyglądać :*

Do góry