Veraska
Fanka BB :)
U mnie tydz i zero boli tylko swedzenie
Nie wspomne ze jestem 10 mscy po cc z 17 tygodniowa ciaza))))
Twarda babka z Ciebie w takim razie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tydz i zero boli tylko swedzenie
Nie wspomne ze jestem 10 mscy po cc z 17 tygodniowa ciaza))))
Jaki słodziak! gratulacje [emoji7]Zobacz załącznik 835955 Zobacz załącznik 835956 Zobacz załącznik 835953 Zobacz załącznik 835954 Ja jestem dopiero po usg prenatalnym, dzidzia ma 7 cm, według usg trochę starsza i termin przesunął się na 25.07. Dziecię w dobrym humorze uśmiechało się aż buzia otwarta była. Niestety nie chciało się pokazać. Na zdjęciu coś widać coś zwisa tylko nie wiem czy ty siusiak czy pepowia, zapomniałam zapytać.
Ja palilam dlugo az pewnego dnia z dnia na dzien rano powiedzialam koniec
To bylo 3.5 roku temu![]()
To super, że noc przespanaWitajcie[emoji5] Wreszcie noc przespana w domku[emoji3]
Samopoczucie kiepskie, ale nie jest gorzej.
Zycze powodzenia dzus na wizytach!
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Zobacz załącznik 835955 Zobacz załącznik 835956 Zobacz załącznik 835953 Zobacz załącznik 835954 Ja jestem dopiero po usg prenatalnym, dzidzia ma 7 cm, według usg trochę starsza i termin przesunął się na 25.07. Dziecię w dobrym humorze uśmiechało się aż buzia otwarta była. Niestety nie chciało się pokazać. Na zdjęciu coś widać coś zwisa tylko nie wiem czy ty siusiak czy pepowia, zapomniałam zapytać.
Zobacz załącznik 835955 Zobacz załącznik 835956 Zobacz załącznik 835953 Zobacz załącznik 835954 Ja jestem dopiero po usg prenatalnym, dzidzia ma 7 cm, według usg trochę starsza i termin przesunął się na 25.07. Dziecię w dobrym humorze uśmiechało się aż buzia otwarta była. Niestety nie chciało się pokazać. Na zdjęciu coś widać coś zwisa tylko nie wiem czy ty siusiak czy pepowia, zapomniałam zapytać.
Paliłam, jakieś 4 lata temu, ale nie byłam nałogowcem tylko palaczem towarzyskim. Za to mój mąż pali ponad 10 lat i nie myśli przestawać ;/ burak
jakbym swojego słyszała : po co mam rzucać jak lubię palićMoj paczke/dwie dziennie. Smierdzi niesamowicie. Kiedys probowal rzucic i mu sie udawalo, palil 2/3 dziennie. To zaczal od nowa bo jak stwierdzil : lubie palic.
Kuruj się [emoji9]Witajcie[emoji5] Wreszcie noc przespana w domku[emoji3]
Samopoczucie kiepskie, ale nie jest gorzej.
Zycze powodzenia dzus na wizytach!
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017