reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Celebrytki to jest inny gatunek one wszystkie w ciazy wyglądają jak modelki jak urodzą to wogole nie widać ze rodziły i od razu całe zrobione

16udyx8di9hvrs5t.png
No dokladnie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Moja mama to jednojajaowka [emoji16]
Mój dziadek przez wiele lat je mylił.
Wiesz dla mnie nie ma kompletnie znaczenia. Najważniejsze by były zdrowe. Gdyby ta ciąża nie była okupiona depresja i cierpieniem to pewnie bym miała oczekiwania a tak... po 7 poronieniach w moim wieku ( 39) marzę tylko by oba maluszki dotrwaly w zdrowiu do szczęśliwego rozwiązania. [emoji173]
Moja mama marzy o wnuczce, a jeszcze lepiej dwóch. Ma dwóch wnuków i marzą się jej kiteczki [emoji16] myślę , że jej marzenie nie spełni. Czuje to [emoji16]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Dwie małe słodkie laleczki ❤ zdrowie najwazniejsze, mas racje. Wiele mam i tatusiów liczy albo na coreczke albo na synka, ale prawda jest taka, ze kochac sie bedzie rownie mocno a strach o zdrowie najwieksze.

Kiedyś dziewczyny pisały że jak na USG na końcu kręgosłupa widac taki ogonek to dziewczynka. Maleństwo które wyciągnęlo roczek pokazując paluszki taki ogonek ma.
7 razy byłam w ciąży i 7 razy poronilam , nigdy nie śniły mi się dzieci w brzuchu. Jeśli snilam to o poronieniu. A tu pierwszy raz mi się śniło że mam transparentny brzuch i widzę dwie fikajace w wodach oporowych dziewczynki [emoji23] może coś w tym jest
Mój mąż ma dwie dorosłe córki , więc doświadczenie w majstrowaniu płci pięknej ma [emoji16]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Jesli moge spytac, co bylo powodem tylu poronień? Samoistne z niewiadomych przyczyn ?

reklama
Moj paczke/dwie dziennie. Smierdzi niesamowicie. Kiedys probowal rzucic i mu sie udawalo, palil 2/3 dziennie. To zaczal od nowa bo jak stwierdzil : lubie palic.

Fujjj musi ci smoerdziec;)) moj ze mna rzucil ale on byl bardziej nerwowy niz ja

Byl horror wtedy ja spalam na gorze on dole msc , potem delirka przeszla ufff;)

Do góry