1
174974
Gość
Kurcze czuję się tak jakoś obco, same nowe koleżanki. 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam to samo wrażenie.Tak to jest jak się znika z forum..
Ale ja widzę właśnie ze jest dużo nowych dziewczyn a te które się zawsze udzielały gdzieś zniknęły...
Moze ze prawdopodoienstwo pozytywnego testu wynosi 18% jesli byc dzisiaj go zrobila?Zobacz załącznik 836005
i co to teraz znaczy? te 18%?
A ty jesteś tez po clo? Dobrze kojarzę?Mój już szaleje, doszukuje drugiej. A ja się załamuje. Kręci mnie jak na @, ale jak już wcześniej pisałam mam tak od owulacji.
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie... ciszej się zrobiłoKurcze czuję się tak jakoś obco, same nowe koleżanki.![]()
takA ty jesteś tez po clo? Dobrze kojarzę?
W moim przypadku nie ma ani chwili bez nerwów ciągle coś, aż sił brak.No właśnie... ciszej się zrobiło
Myśle ze wszystko dobrze się skończy. Nie martw się kochana. Trzymam mocno kciuki, żeby nerwy się skończyły
!