reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie ten wątek zamknięty to w ogóle hula? :D Jeżeli tak to ja też z chęcią się tam wproszę :)
Ja wzięłam się w końcu za powolne szukanie wózka, póki co w internecie, no i powiem Wam że zwariować można :O Zależy mi na jakimś terenowym bo głównie będę spacerować po lesie a fajnie by też było czasem wjechać na plażę i się nie umordować :D No powiem Wam że makabra, jak już mi się wydaje że coś znalazłam to zaczynam czytać o nim opinie ludzi i mi się odechciewa :( Powiedzcie mi jak Wy szukacie wózki, cym się kierujecie? Bo dla mnie wygląd jest najmniej ważny a liczy się funkcjonalność. Jakby któraś miała coś sprawdzonego terenowego to może pisać :)
Mam dla Ciebie !!!! Bedzie idealny :D
skoda-baby-stroller-manly-1024x659.jpg

Załączniki

• skoda-baby-stroller-manly-1024x659.jpg
    skoda-baby-stroller-manly-1024x659.jpg
    185,1 KB · Wyświetleń: 352
reklama
Mam dla Ciebie !!!! Bedzie idealny :D
Zobacz załącznik 836130
Jaki czadowy :D Mój chłop stwierdził że by takim z chęcią jeździł :D
No ja wiem że na żywo trzeba pojeździć i popatrzeć ale póki co przeglądam w internecie żeby wiedzieć w ogóle na co zwracać uwagę bo zielona jestem całkowicie :D
A co do tych wózków 3 w 1 to mnie się jakoś wydają słabej jakości, w szczególności gondole są jakieś takie małe. No bo ja patrzę na to tak że rodzimy dzidzie w lipcu i jak dziecko będzie miało pół roku to będzie już zima i jakoś wątpię żeby w grubym śpiworku się zmieściło do tej gondoli a zaś takie maleństwo zimą do spacerówki przenieść to wydaje mi się straszne. Dlatego coraz bardziej się zastanawiam czy nie kupić wózka gondoli a na przyszłą wiosnę osobno porządną spacerówkę która już posłuży do końca. Eh ktoś doświadczony by się mógł wypowiedzieć

A co do wyglądu - skóra dużo gorzej, włosy ciężko stwierdzić, niby ok, poza tym, że już w listopadzie miałam się obciąć, a paznokcie bardzo szybko mi rosły jeszcze przed ciążą, więc teraz to już kumulacja ;)
Ale twarz, pryszcze i w ogóle.. :(

A co do budzenia w nocy, przerywanego snu i tym podobne - kiedyś eksperymentowałam że snem polifazowym, przez kilka miesięcy spałam 3h +3x20minut, i było całkiem ok (projekt w pracy... Ale projekt się skończył, wróciłam do "normalnych" godzin pracy, więc drzemka w połowie była by problematyczna itd.
Czułam się naprawdę wyspana, ale problem jest z czasem aktywności - jak cały spędziłam przy komputerze, to po trzech dniach myślałam, że oczu nie otworze, jak byłam aktywna fizycznie, to też czułam, więc trzeba było się pilnować - pracowałam, biegałam, gotowałam, robiłam wszystko inne, i tak od końca kwietnia do poczatku września.
Więc po porodzie mam zamiar wrócić do tego trybu, może innego opartego na większej liczbie drzemek. Jeśli z założenia nie będę spała w nocy, to pobudki na karmienie nie będą takie problematyczne.
Jak przechodziłam na ten tryb, to pierwsze 2-3 tygodnie były trudne, ale potem było naprawdę ok.
Ważne, żeby nie pić kawy itd, żeby w czasie 20-30 minutowej drzemki zapaść w głęboki sen :)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ale to trzeba chyba szybko zasypiac? Bo jak ja zasypiam 0,5-1 h to ciezko wyliczyc te 20 min drzemki. Poza tym za duzo to czasu zajmuje.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja dziś nie do życia boli mnie głowa brzuch wszystko się rozciąga czuje naszczescie mąż obiad zrobił bo ja jak musiałam o 12 położyć tak teraz wstałam czuje się fatalnie dziś ... to sobie ponarzekalam
Ja od początku ciazy mam chcice na jabłka i to tylko te polskie z biedronki słodkie pyszne cały czas je kupuje i jem [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zycze zeby bol glowy szybko przeszedl!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

O niezły rekord! :) ja wróciłam po 7 latach ;) Witaj.

Chyba tak :D ja też spałam 2h po obiedzie, teraz wyskoczyłam na chwilę do galerii, chciałam wymienić dziewczęce ciuszki na chłopięce w H&M i co...? I nie mogę kkkkkkkkk znaleźć paragonu :crazy: Kupiłam kilka chłopięcych, żeby jeszcze załapać się na przeceny, później wrzucę foty :) Moja mama też wzięła sobie do serca wymianę kocyka i ręczniczka w zarze :D
Haha, to widze, ze wymiana idzie pelna para[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Zaraz zwariuje... Od 10 nie ma u Nas na osiedlu wody... Administracja stwierdzila,że w weekend to nie będzie odbierac telefonów, przyjechali ludzie od wodociągów i nie wiedzą w czym problem... Mieszkanie odebrane w połowie czerwca, od tamtego czasu to 5 raz kiedy nie ma wody. Wrrrr
Ojej, wspolczuje[emoji53] Mam nadzieje, ze woda szybko wroci.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Jaki czadowy :D Mój chłop stwierdził że by takim z chęcią jeździł :D
No ja wiem że na żywo trzeba pojeździć i popatrzeć ale póki co przeglądam w internecie żeby wiedzieć w ogóle na co zwracać uwagę bo zielona jestem całkowicie :D
A co do tych wózków 3 w 1 to mnie się jakoś wydają słabej jakości, w szczególności gondole są jakieś takie małe. No bo ja patrzę na to tak że rodzimy dzidzie w lipcu i jak dziecko będzie miało pół roku to będzie już zima i jakoś wątpię żeby w grubym śpiworku się zmieściło do tej gondoli a zaś takie maleństwo zimą do spacerówki przenieść to wydaje mi się straszne. Dlatego coraz bardziej się zastanawiam czy nie kupić wózka gondoli a na przyszłą wiosnę osobno porządną spacerówkę która już posłuży do końca. Eh ktoś doświadczony by się mógł wypowiedzieć
Wiesz co wszystko zalezy jak duze dziecko sie urodzi. Ja mialam duza gondole, a po pol roku juz sie mloda nie miescila i to w letnim ubranku[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry