reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczynki czy wy też tak lubicie wszystko na ostro ( chodzi mi tu o jedzenie, proszę nie mieć zberwznych myśli :D) właśnie zjadłam rosół taki pieprNy ja lubię wogole na ostro ale teraz w ciąży to już przesada z pieprzem, zakupiłam nawet net cayenne z chili

reklama
@_agnieszka_ zdrowiej....!
@Jola92 współczuję....ale macham Ci z okolic Ryżowej ;)

Mamy podobny czas ciąży i też zazdroszczę dziewczynom, które są w lipcowej czołówce... one będą się rozpakowywać a my pęcznieć :D

Taaaaak, dokładnie, przecież my lepiej i szybciej wszystko zrobimy... ;)

Jeśli to Twój stały lekarz to powinna być taka opcja...

U nas lekarz nie wiedząc jaki wynik genetycznych powiedział że raczej chłopak i to co pokazał bezsprzecznie wyglądało jak siusiak, więc masz duże szanse. Tak jak już pisałyśmy kilka razy, wszystko zależy od sprzętu- USG, ale w sumie sprzętu dzidziutka pewnie też :-D:-D:-D

Ola, pilnuj czy aby na pewno to nie nerki! Chociaż w ciąży kurde to nie wiadomo już co boli :D

Możemy się wymienić jak coś, mam 3 śliczne komplety dla dziewczynki, niestety nie mam jak wymienić bo zgubiłam paragon :dry:
Tak mój stały lekarz ale on akurat jest w szpitalu i w zastępstwie będzie dwóch innych lekarzy, zapytam i zadzwonię :)
A co do bólu to wydaje mi się, że to jednak nie nerki a niefortunna pozycja, bo tylko w tej mnie boli :) Widocznie nie dane mi jest wylegiwanie się przed tv haha

@_agnieszka_ zdrowiej....!
@Jola92 współczuję....ale macham Ci z okolic Ryżowej ;)

Mamy podobny czas ciąży i też zazdroszczę dziewczynom, które są w lipcowej czołówce... one będą się rozpakowywać a my pęcznieć :D

Taaaaak, dokładnie, przecież my lepiej i szybciej wszystko zrobimy... ;)

Jeśli to Twój stały lekarz to powinna być taka opcja...

U nas lekarz nie wiedząc jaki wynik genetycznych powiedział że raczej chłopak i to co pokazał bezsprzecznie wyglądało jak siusiak, więc masz duże szanse. Tak jak już pisałyśmy kilka razy, wszystko zależy od sprzętu- USG, ale w sumie sprzętu dzidziutka pewnie też :-D:-D:-D

Ola, pilnuj czy aby na pewno to nie nerki! Chociaż w ciąży kurde to nie wiadomo już co boli :D

Możemy się wymienić jak coś, mam 3 śliczne komplety dla dziewczynki, niestety nie mam jak wymienić bo zgubiłam paragon :dry:
Ja już też myślałam o jakiejś wymianie forumowej mojego zamówionego kompletu w batmana jeśli okaże się, że jednak będzie dziewczynka :p Więc jakby ktoś był chętny to proszę się upomnieć za jakieś 2 miesiące jak już komplet do mnie dotrze :p

Dziewczynki czy wy też tak lubicie wszystko na ostro ( chodzi mi tu o jedzenie, proszę nie mieć zberwznych myśli :D) właśnie zjadłam rosół taki pieprNy ja lubię wogole na ostro ale teraz w ciąży to już przesada z pieprzem, zakupiłam nawet net cayenne z chili
Ja przed ciążą jadłam BARDZO ostro, teraz jem dużo łagodniej, ale i tak do pieprzu i chilli mnie bardzo ciągnie, więc używam ;) (teraz bardziej do pieprzu, a przed ciążą to głównie chilli, nawet takie z kategorii "najostrzejsze papryki świata" ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja już też myślałam o jakiejś wymianie forumowej mojego zamówionego kompletu w batmana jeśli okaże się, że jednak będzie dziewczynka [emoji14] Więc jakby ktoś był chętny to proszę się upomnieć za jakieś 2 miesiące jak już komplet do mnie dotrze :p
Mnie się komplet w batmana podoba dla dziewczynki też ;)
Ale forumowa wymiana to super pomysł :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Tak mój stały lekarz ale on akurat jest w szpitalu i w zastępstwie będzie dwóch innych lekarzy, zapytam i zadzwonię :)
A co do bólu to wydaje mi się, że to jednak nie nerki a niefortunna pozycja, bo tylko w tej mnie boli :) Widocznie nie dane mi jest wylegiwanie się przed tv haha

No może, znaki z góry żeby się ruszać ;) :)

Zapisuję się na batmana jak coś!

Dziewczyny czy któraś z Was brała coś na lekkie infekcje pochwy co można kupić bez recepty? Może infekcja w moim przypadku to za dużo powiedziane bo od wczoraj wieczora czuję bardzo delikatne swędzenie z zewnątrz ale wolę dmuchać na zimne i coś sobie kupić, jedyne co mi przychodzi do głowy to clotrimazolum, ale może Wy możecie polecić coś innego?
Na pewno mozna probiotyk Lactovaginal. Z lekami bez recepty bym nie eksperymentowala.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry