ja też zbyt często się nie udzielałam (ze względu na obowiązki domowe i prace) a jak już nadrobiłam zaległe strony to wątków było tyle, że ciężko było się odnieść. Zaczynam zwolnienie więc mam nadzieję, że uda mi się być z Wami systematycznie
Co do zakupów to bardzo lubię szukanie w lumpeksach, dlatego też uzbierało mi się już trochę rzeczy zarówno dla chłopca jak i dziewczynki. I przyznam się Wam, że takie zapasy zrobiłam nie będąc jeszcze w ciąży [emoji14]
Gdy okazało się, że maleństwo jest już w brzuszku z zakupami czekałam do czasu potwierdzenia płci. I tak właśnie zaliczyłam h&m, reserved i smyk. Jednak najlepiej okazało się w smyku, np. 5 par body za 30 zł
Co do fotelika to jeszcze się nie interesowałam. O wózkach poczytałam trochę w internecie na temat funkcjonalności i jakości według różnych użytkowników, co do modelu to zbytnio się nie przyglądałam bo bardzo nie lubię zakupów internetowych. Byłam w jednym sklepie i powiem Wam, że najbardziej podobały mi się wózki Baby Merc ale jakoś żadna z Was nigdy nie wspominała o tej firmie i z opiniami też ciężko. Wiecie może coś na temat tej firmy?