chomiczka007
Moderatorka
Moni91 jakie dokladnie Ci wyszlo prawdopodobieństwo? W jakim jestes wieku?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie mam pojęcia... Mam 27 latMoni91 jakie dokladnie Ci wyszlo prawdopodobieństwo? W jakim jestes wieku?
No bo tak powinno być, że lekarz mówi co i jak, a nie jak u mnie, że poszłam i akurat się udało. Zmieniłabym lekarza prowadzącego, ale jest u nas naprawdę znikomy wybór, więc i tak wybrałam najlepszą jaka się da, bo niekoniecznie chciałoby mi się jeździć do lekarza nawet i 50km w jedną stronę. Uroki mniejszych miast. [emoji14]A mi powiedział lekarz na ostatniej wizycie, że jeśli dzidzia będzie miała 4,5 cm to zrobimy prenatalne jeśli nie to będzie to normalna wizyta kontrolna i wyznaczy inny termin. Z tego o tym myślę bo chciałabym być już po prenatalnych żeby być pewna, że z dzidzia wszystko dobrze i prawidłowo się rozwija. Jednak mam już swoje lata i pierwsza ciąża
I tak wiadomo, że wszystko może się jeszcze zmienić, więc to nic pewnego, ale fakt, marzy mi się pierwsza dziewczynka, drugiego chciałabym mieć chłopca. Ciekawe, czy się moje małe marzenia spełnia [emoji14]Gratuluje! I w głębi serca zazdroszcze! Tez chciałabym zobaczyc dziewczynke, choc oczywiście z pieknego zdrowego chłopca bede sie cieszyc!![emoji5]
No o tym, że zdrowe moim zdaniem nie ma nawet po co wspominać, bo to oczywista oczywistość dla każdegoJakoś jak tak czytam, to mam wrażenie, że większość dziewczyn na forum chciałaby mieć córkę![]()
![]()
ja również gdybym mogła wybierać, chciałam córkę, ale skoro na 80% będzie syn, to oczywiście też ogromnie się cieszę. Najważniejsze żeby było zdrowe
![]()