reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jestes chyba jedyna niezadowolona z niego jaka znam[emoji12] Moze ta nowa seria jakas inna (bo ja mam ten z turkusowymi paskami) i nie kupila bym innego. Uwazam ze jest super
Ten z Chico jest fajny, bo jest wysoki. Ale te niskie wydają mi się bardziej podręczne. Fajnie bo można je np. na podwórko wystawić :-D i zabierać ze sobą na wyjazdy :p

1517054029-b320049fde3b0be8-aaaaaa.jpeg

1517054068-6a592cdbbaaa7846-aaaaaa.jpeg

Zamówiłam taki ale mąż już go wstawił na sprzedaż i szukamy tego z chicco [emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki z chicco?
A coś takiego jest fajne?
Link do: CHICCO BABY HUG 4W1 LEŻACZEK ŁÓŻECZKO KRZESEŁKO
Ten ze zdjęcia które wstawilas jakoś mi się nie podoba. Co to za firma? Sprzedajesz ze względu na wygląd czy jakość?

Ostatnia edycja:
Nieagatko czyli jednym slowem ani sterylizator ani specjalny plyn nie sa potrzebne?
Nasze mamy tak robily jak piszesz i jakos zyjemy[emoji6]

Wiesz co - ja mam sterylizator, u nas za 10€ mozna kupic cos takiego, nalewa sie tam 200ml wody, wklada do mimrofalowki na 6min i gotowe. Miesci sie tam sporo, roboty przy tym zero, u mnie sie sprawdzil rewelacyjnie. Przez tydz wyparzalam normalnie w garnku, ale potem kupilam to i alleluja. Plynu uzywam tego, ktorym myje wszytskie naczynia.

1517055653-c268d2b16eb7a161-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jaki z chicco?
A coś takiego jest fajne?
Link do: CHICCO BABY HUG 4W1 LEŻACZEK ŁÓŻECZKO KRZESEŁKO
Ten ze zdjęcia które wstawilas jakoś mi się nie podoba. Co to za firma? Sprzedajesz ze względu na wygląd czy jakość?
Właśnie o tym mówimy,że wygląda fajnie :-)
Ale dla mnie przy bliźniakach zbyt drogi :-D i wydaje mi się, że te niskie to fajne są gdzieś też n wyjazdy np. na piknik bo można łatwo zabrać ze sobą, a ten wysoki już chyba mniej...
a co sądzisz o czymś takim?
Link do: Leżaczek bujaczek łóżeczko 5w1 UNIMO niebieski
Tylko właśnie nie wiem co to za firma :p

Z tego co kiedyś czytałam to nawet kilka miesięcy jak masz osobno zamrażalnik gdzie temperatura sięga -18.

Mleko matki po miesiacu sie zmienia wiec przez miesiac mozna trzymac i podawac, ale dluzej nie ma sensu, bo dziecko bedzie za kazdym razem ptorzebowac mleka bardziej kalorycznego, wiec polroczniakowi mleko z okresu kiedy mial 3 miechy srednio sie nada. Mozna podac, nic sie nie stanie, ale lepiej tak dlugo nie przetrzymywac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry