reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Cześć dziewczynki!!!:-D
Mamusiasynusia ,teraz już tak oficjalnie:WITAJ!!!:tak:
Iwonko ,ach te bolące piersi w ciąży i jajniczki...brrr...ale dobrze,że to fasolka w brzuniu się ślicznie rozwija:tak:.Jejku,nagmatwałam,ale wiadomo o co chodzi;-).
Pogłaskaj brzucholka.
Ilonko ,ja już nie mogę oglądać Twoich zdjęć,bo jak je widzę to normalnie,aż się wzruszam...:tak::-D Są prześliczne i Wy prześlicznie wyglądacie:-):tak:.U mnie także tydzień został.Zobaczymy,co ma być to będzie.Bądźmy dobrej myśli.:tak:
Beatko ,jeszcze chyba nie wszystko przesądzone.Trzymam kciuki!:tak:
Ewciu ,u mnie także tydzień został.Zobaczymy,co z tego wyniknie.Jak mogłaś pomyśleć,że Cię zapomnieliśmy?!Ucałowania dla Matunia:-D:tak:. Ja,Ty i Ilonka,za 7 dni się okaże...:tak:
Asiu ,:-)
Mufko ,:-)
Fifi ,:-)
Hausfrau ,:-)
Puchatko ,pogłaskaj brzusio.:-D

Pozdrawiam wszystkie!!!:-)

reklama
Kinisia witaj :-):-):-). Tak za tydzien wszsytko się okaże u ciebie,u mnie i u Ewci :-D:-D:-D. Co ma byc to bedzie :tak::tak::tak:. Ciesze sie,że zdjęcia sie podobają :rofl2::rofl2::rofl2:

Ilonko ,podobają się to mało powiedziane.Trzymam kciuki za tydzień za siebie,Ciebie i Ewcie!!!:-D:-D:-DA w ogóle trzymam kciuki za wszystkie staraczki!:-)
Iwonko ,nie dziękujemy,żeby nie zapeszyć.;-)Ucałowania dla Vanesski!:-)

Buziaki.:-D

Idarnowska w sumie masz racje, jak bylam w pierwszej ciazy, to dopiero w 8 tyg, zorietowalam sie ze to MOZE ciaza. Tak wiec czekam i za Ciebie i inne terz mocno kciuki trzymam. Bedzie dobrze, grunt to sie nie poddawac
A wszystko sie ulozy

:tak:
Ewciu ,u mnie także tydzień został.Zobaczymy,co z tego wyniknie.Jak mogłaś pomyśleć,że Cię zapomnieliśmy?!Ucałowania dla Matunia:-D:tak:. Ja,Ty i Ilonka,za 7 dni się okaże...:tak:
Pozdrawiam wszystkie!!!:-)

Kinisia witaj :-):-):-). Tak za tydzien wszsytko się okaże u ciebie,u mnie i u Ewci :-D:-D:-D. Co ma byc to bedzie :tak::tak::tak:. Ciesze sie,że zdjęcia sie podobają :rofl2::rofl2::rofl2:

Dziewczyny trzymam za was mocno kciukasy!!!!!Czyzby jeszcze ktoras sie zalapywala na Majowki?;-)

Ilonko ,podobają się to mało powiedziane.Trzymam kciuki za tydzień za siebie,Ciebie i Ewcie!!!:-D:-D:-DA w ogóle trzymam kciuki za wszystkie staraczki!:-)
Iwonko ,nie dziękujemy,żeby nie zapeszyć.;-)Ucałowania dla Vanesski!:-)
Buziaki.:-D

NONO widze ze za tydzień w niedziele wileki dzionek dla nas trzech,a może któraś dołączy..Czyli za tydzień z rana walimy teściorami,hehe,,będzie dobrze,,zobaczycie(chociaż ja w swoje c nie wierze,ale luzik),,,czekamy,,,obadamy,,
Powodoznka wszystkim!!!

ja jzu zmykam,,jutro rano pobudka,,miłej nocki(oczywiście stosunkowo),,,papapa,,buziakiii

witajcie dziewczynki:-)
ewciu witaj Kochana! Pewnie że pamiętamy, buziaki dla Ciebie i Matiego:tak:
mamusiasynusia dobrze że do nas zawitałaś, im nas więcej tym raźniej, poza tym to taka zgrana i fajowa ekipa że sama przyjemność przebywać na tym wątku;-)
puchatko, asiu imprezka udana :) i to bardzo :)
puchatko na heblowanko oczywiście czas też się znalazł:-)tulam Ciebie i maleństwo
beatko to widzę że my sąsiadki, mam do Ciebie z 10 minut drogi:-)
dziewczynki spadam do spanka i pozdrawiam też wszysktkie których nie wymieniłam z osobna-wybaczcie, dobrej nocki:-)

reklama
Czesc dziewczynki:-):-):-):-)
Jak minal weekend??
Ataata, Puchatka, Iwonka jak Wasze maluszki?
Ewcia jasne, ze nie zapomnialysmy:cool:
Mufka ja tez przez weekend heblowalam;-);-);-);-);-) hi hi hi
Mamusiasynusia witaj na forum;-);-)
Kiniusia, Idarnowska, Lenna, Hausfrau:-):-):-):-):-)
Beatka
dalej trzymam kciuki
Wszystkim staraczkom mowie czesc:-):-):-):-)

Do góry